Ioztn Deterjan olarak ne düşünüyorsunuz ben uni baby almayı düşünüyordum. E bebekte bir hanımefendi life by fakiri önerdi bitkisel olduğu için kullanan memnun kalan var mı ya da herhangi bir önerisi olan acaba. Ne yapmalıyım hangisini almaliyim bebeğim için
Mylove47 Ioztn ben üni baby aldım ama isterseniz tabi e bebeğin deterjaninida alabilirsiniz deneme amaçlı
busduuk1914 Ioztn bende uni baby almayı düşünüyordum ama çok fazla alerji yaptığını gördüm. Hem anne hem baba alerjik olduğu için riske atmayacağım. Araştırdığımda en iyisinin siveno olduğunu gördüm. Kesinlikle onunla başlayacağım
Meryem2407 Ioztn ben e bebek kendi markası baby me aldım etrafımda kullanan birkac kişi var onların önerisiyle bebegim henüz doğmadı ama bütün kıyafetlerini onunla yıkadım kokusu da çok hoş
Minikmucize13 Ben çok araştırdım ve siveno aldım. Böyle şeyleri içeriğini araştırarak alacağım instagramımı takip edebilirsiniz: ceyizimnils 🌸
Yesilhome E bebeğin kendi deterjanını denemeyi düşünüyorum baby me diye içeriğini bilmiyorum ama bakmak araştırmak lazım
canss_96 Bende siveno aldım yıkamaya başladım kıyafetleri tabi doğal olduğu için bi koku yok ama bence çok güzel
neanladinyurdagull Ioztn 2 çocuğum var ilkindede uni baby kullandım 11 günlük bebem var şuan onun içinde uni baby kullanıyorum gayet memnunum
SeydaAnur Ioztn ben siveno aldım en temiz içerikli olanı bence ayrıca instagramda @muhendisinoglu hesabında bir çok kategoriden ürün araştırması yapıyorlar bakmanızı öneririm
M198935 Ioztn çoğu kişi üni baby demiş neden olduğunu çok merak ettim içeriği çok kötü bir ürün çünkü ya Siveno aldım bir de Just Green e bebekte var ikisi de temiz içerik deterjan uzun süre kıyafetler de kalıyor bebeğin solumasina sebep oluyor en önemli detaylardan biri kesinlikle çok iyi araştırmak lazım…
Ece56 Krtcm ben de duru granül aldım. Sıvı olanlar deterjan sonuçta kimyasal. Sabun daha sağlıklı geliyor bana da. Öyle buram buram bir kokusu da yok en çok ondan memnunum.
karaguzelirem_ İndirimde iken epey siveno stokladım tamamen tavsiye üzerine temiz içerikli olduğu için, ama sonrasında muhtemelen Dalan markasının granül matik sabununa geçerim diye düşünüyorum 😊
gzdehlal-36 Ioztn ben geçen indirimden siveno sıvı deterjan aldım kokusu yok gibi ve doğal temiz bir deterjan
HacerEnfal Ioztn bende onu kullandım daha bebeğim doğmadı ilk kıyafetleri yıkadım çok güzel kokusu var leke çıkarma konusunu bilemiyorum daha deneyimlemedim ama kokusu müthiş bişey
Krtcm Ece56 sıvı derken yıne bebeklere özel bir deterjan demek istedim ilk kızımda da 2 yasına kadar ayrı deterjan kullandım