Esra03 BL08 denk valla bn bi şey yapmadan allah ona yaptı yapacağını gözyaşlarımın hakkını aldı allahm şimdi yalnız bana attığı her iftira ona tek tek geri döndü ona ve yuvamı yıkmak isteyen kız kardeşine bn sadece uzaktan izliyorum allah veriyo bn bakıyorm ee rabbim büyük 🙏🙏
Polo BL08 bende öyle oldu İştahsızdım sorf bula tım geçsin die hep tost yedim bastırmaya O ara şiştim 😀 Sonra bulantılar geçti Aklımda olup yemek isteyip yiyemedgm şeyleri bi güzel yedim İşte neticede diyetisyenlik oldum 😀❤️😀
Gulhan2692 Berilikom aşırı iştahım açılmadı aslında normalde nasıl yiyorsan öyle devam ediyodum. Gebelik şekeri çıktı 24.haftadan beri de diyet yapıyorum onunda etkisi çok diye düşünüyorum. Aslında 4kilo almıştım ama diyete başlayınca 20-25 günde 3 kilo verdim. 1kilo kaldı bebişimizde 1320 grammis. Böyle devam ederse almak yerine vericem gibi gözüküyor ama hayırlısı 🙂
Bbbby BL08 mutlaka hergun en az 1 saat tempolu yuruyus yap. Ben bu 2 ay da hergun yurudum doguma kadar da yurucem.
ebru23 BL08 ilk haftalarda 4 kilo verdim sonra 3 kilosunu aldim 16m haftada 61 kiloydum simdi 21. haftaya girdim bilmiyorum kilomu gogusler 85 den 90 a cikti benimde gobus pwk yok
Deletedmom411 32+3 haftalığım 3 kilo almışım göbüşüm falan küçük ama zorla yiyorum resmen erken doğum tehlikem var 2 3 hafta daha dursa bari içeride de ciğerleri gelişse 🙄
Nazannn BL08 ben çok kabızlık çektim hatta makattan çok kanamam oldu duphalac kullanıyorum ara sıra doktor bi sakıncası yok dedi. İstersen doktoruna bu şurubu sor
Merveayhan Cantanem44 bende 60 ile başladım 64 kiloyum sakinmiyorum sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyorum çok almam İnşallah çünkü kalp rahatsızlığm var kilo bunaltiyo beni 😐
BaharAytekin Neylin bende 25 teyım toplam 16 kılo aldım ama zaten ilk 8 kiloyu 12 haftada aldım hemde yemeden. Lütfen dıkkat edın doktor her gıttgımde kılo alma artık dıo iyi olan herseyı bozucaksın dıo ve suan almamak için sadece bebege gereklı seylri yıyorum çok ağrı yapsada yıruyus yapıyorum. Nacızane tavsiyem tedbıri elden bırakmayın🙏Sevgiler saglıkla❤️
Neylin BaharAytekin ALLAH izin verirse İNŞALLAH artık dikkat edeceğim ama şu mide kazanmasını nasıl çözeceğim onu bilmiyorum :(
Aysegulkinyas BL08 benimde ayni daha 12.haftam 1kilo almisim ama goguslerim sanki on kilo aldi cok agriyo ben sonunu dusunemiyorum goguslerimin su an herseyim sadece gogus kismindan dar geliyo giyemiyorum :)