BL08 Esra03 evet beraberiz.ev olmasa anlarim bide ev var.simdiki ev kucuk.esimle ikimiz icin dusunup aldik.ama diyeri buyuk.gelmis dolmus buraya.kendisi bilir.eninde sonunda bezicek😂
Neylin Myhoney ama ben 13 haftalıgım daha :( sizin haftanıza gelene kadar ki kilomu tahmin bile edemiyorum 😳
Bbbby BL08 hahahahaha ayy ben de oyleydim bi kac hafta bulantim oldu sonra gecti. Deli gibi yedim 18. Haftamda 6,7 kilo almistim. 24. Haftada 13 kiloyu gorunce diyetisyene gittim duzenli beslenmek icin. Faydasini da gordum. Canimin cektigini yememe ragmen asiri almadim. Simdi 32 haftalik olduk 18 kilo aldim toplamda. Yani 2 ayda 5 kilo.
Polo BL08 her türlü yenecek diyosun :) Sanırsam son haftalarımda Öküz gibi yicem🤦🏼♀️ 😀 Keçiboynuzu özü ile tahini karıştırınca çok güzel oluyo😀 onu yicem hayalim bu 🥳
Minikdunyam Gulhan2692 bende de çıktı o illet ve gebeliğin başında nasıl çikolatadan tatlıdan tiksindiysem şuanda da deli gibi yemek istiyorum bende yine 32 ye kadar iyi dayandım 12 kilo ile yoksa beni kendi halime bıraksalar dünyaları yerim eşim şaşırıyor daha 5 dk önce yedik diye 😂 işte diyetle kendimi tutuyorum
Polo BL08 ay ne güzel :))) 13. Haftamdan sonra bulantılarım da bitti çpk şükür çünkü bana kilo yapan o bulantı sırasında bulanmıyım die günde 7-8 adet tost yiyordum bastırıyo die O beni mafetti
Bbbby BL08 mutlaka hergun en az 1 saat tempolu yuruyus yap. Ben bu 2 ay da hergun yurudum doguma kadar da yurucem.
BL08 Polo bakalim bende ne zaman biticek.aksamlari cok az oluyor.ama sabah kalktigimda beni bitiriyo.
Berilikom Neylin her gören hamile olduğuma bile inanmıyor göbeğimde büyük aslında boyum 1,68 kilom 83 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 🤪😂😘