Aylin49bebe Doğumuma bir kaç gün kaldı tedavi görüyorum emzirirken bebeğimde bulasirmi uyuz olan varmı yardım edin bilgilendirin
Minnakkurabiyeveannesi27 Aylin49bebe canım yanlış anlama ama emin misin uyuz olduğuna bana da uyuz demişlerdi ama değilmiş pupp hastaligiymis ve yanlış tedavi yüzünden benim iyileşme sürecim çok gecikmisti eşin de de kaşıntı felan var mi tek sen demi var
Evin3363 Aylin49bebe xiabion losyon ve kükürt sabunu al eczaneden kullan 3 gün boyunca vücudunda kalsın en son duş al ve bütün çamaşırlarını yıkarken sirke köy ütüle losyonu kullanırken giydiklerini de çöpe at artık kokusu asla çıkmaz
Umayy27 Prenses5656 Aylin49bebe aynı konudan muzdaribim 50 günüm var dogumuma atlatmaya çalışıyorum çok illet bisey geçmiş olsun gerçekten wilkinso kullanıyoruz şuan bizde bide metrin losyon verdi doktorumuz inşallah en kısa zamanda atlatırız 😢
Heyzilandmercimek Minnakkurabiyeveannesi27 o pupp sendromunu Allah bildiği gibi yapsın 💆🏻♀️😅 neler çektim neler. Ömrü hayatımda da ne duydum ne de çevremde yalayan birine şahit oldum. Doktorum bile ilk kez duydum dedi bana 🤷🏻♀️
Kayaeliff Evin3363 eşim kullanıyor o losyonu asla işe yaramadı vücudumuz nafoldu kaşınmaktan gecmıyor bende 30 haftalık hamıleyım ne yapcam bılmıyorum sureklı kaşınıyorum
Evin3363 Kayaeliff sabunda kullandı mi acaba biz ikisini bir kullandık şükürler olsun bıçak gibi kesti
Minnakkurabiyeveannesi27 Aylin49bebe o zaman o uyuz değildir nolur dikkat edin bilgili bir doktora gidin eğer uyuz olsa şimdiye eşinize bulasmisti tedavi süreci uzar büyük ihtimalle hamilelikten kaynaklı kaşıntıdir
Kayaeliff Evin3363 yok sabunu kullanmadım daha nerden alabılırım acaba ben kullanabılır mıyım ? Kükürtlü sabunu
Aylin49bebe Wilkinson krem ve hap verdiler kullanıyorum ama benim korkum bebeğime nasıl süt vereceğim temas olmaması lazım 15 dakikada bulasiyormus bu illet
Prenses5656 Herkes de var sanirim hastaneye gittim bi ilac verdiler şimdi de başka yerlerden cikmaya başladi hayattan bezdim resmen
Aylin49bebe Umayy27 inşallah eminim sen atlatırsın ama benim işim daha zor 40 haftalık hamileyim bugün yarın 😔
Aylin49bebe Bu kremi üç gün üst üste sürüp sonramı banyo yapıyorduk yoksa bi üç gün boyunca dahami bekliyorduk doktor dedide tam hatırlayamadım yardım ederseniz sevinirim
Ummi_22 Minnakkurabiyeveannesi27 ya benim de aylardır var kasintim aile hekimi kansizliktan dedi. Cildiye uyuza benziyor dedi. 3 gün iğrenç kükürt karışımı yaptırdık kullandık her şeyi yıkadım vs. Şuan üstünden bir hafta geçti tekrar başladı. Eşimde yok kaşıntı. Sizce uyuz gibibiyim agaliycam artık çok kötüyüm
Evin3363 Kayaeliff eczanelerde satılıyor 50 liraydı sanırım çok şükür biz öyle kullandık ama kesinlikle şampuan vs kullanmayin sadece onunla yıkanın saçınızı dahi