Evin3363 Zeuma9912 ümitlendirmek istemem ama iki gün geçmişti günüm aynı böyle çıkmıştı benimki var gibi inşallah vardır
Evin3363 Zeuma9912 o kadar beklemene gerek yok idrarinin rengi koyuysa büyük ihtimal vardır evde de test yapabilirsin pet bardağın içine idrarını yap limon sık 3 damla direk dibe cokuyosa vardır
erikliturta var gibi görünüyor, yarın sabah uyanınca ilk lavaboya giderken yaparsanız daha net çıkar. İnşallah hamilesinizdir 🌸
Zeuma9912 Burcuneris herkes oyle diyor idrar fazla damlatmayla hiç pozitif görmeyen arkadaşım var varsa da çok yeni yarın adet günüm 2.bebek olucak inşallah
Evin3363 Zeuma9912 aynen öyle gönlünü ferak tut ben neler yapmadım ki Rabbim ilk çocuğunuza ömür versin benim ilki düşük bu ilkim olcak inşallah
Zeuma9912 Evin3363 ah vallahi ben kabizim hemde çok ağız kuruluğu acıkma kusma var yemek sonrası arada sağ kasima sanci girip çıkmaya başladı
Evin3363 Zeuma9912 olur neden olmasın şeffaf olması yeterli 😁 kendinizden uzak tutacaksaniz iki damla çamaşır suyu koyup karıştırın bakalım kopururse yine hamilesin
gencbiranne1 Zeuma9912 canım test bozuk değil şuan evde değilim yoksa fotoğraf yüklerdim bende reglden önce öğrendim hamile olduğumu sizinki gibi daha silik ama dağınık çıkmıştı kan verdim öyle netleştirdim bence var ama kan verip öğrenmek daha doğru olur umarım herşey gönlünce olur 🙏🏻
Evin3363 Zeuma9912 Allah’ım hepimizi sevindirsin şuan ikinci testim de öyle hatta fotoğraf atmayı bilmiyorum atardım şuan size