yasos Merhaba, ben devlet hastanesine gitmemeye son randevudan sonra tövbe ettim. Ali Gülsoy adını duydum bir kaç kişiden çok tecrübeli olduğunu söylediler daha önce giden oldu mu acaba
sinemkarakuzu yasos evet ilk gebeligimde ful ali beye gittim numarasına kadar vermistim ilgili gayet guler yuzlu sakaci iyi bir doktor 400 tl muayene ucreti var suanda ve 1ay ucret verip diger ay vermiyorsun bu konuda cok guzel ama tahlilller icin detayli vb seyler icin devltte yaptirmani soyluyor kendisi beyhekimle anlaşmalı dogumu orda yaptiyor suanda ikinci gebeligim bu sefer medarda burak beye gectim
yasos sinemkarakuzu Bende gidip bir denemek istiyorum kendisini teşekkür ederim geri dönüşünüz için 😊 Ücret olayı da çok güzel ama sürekli devlete gitmek zorunda kalmam en azından en son gidişimde hiç hoş şeyler duymadım çünkü gitmek istemiyorum artık. Burak beyi de çok düşündüm ama sonra vazgeçtim ondan memnun musunuz peki
sinemkarakuzu yasos ilk dogumum devlette oldu ama cok sıkıntı yasadim kendi acimdan soyleyim kimseyede tavsiye etmiyorum açıkçası ali beye suan 17.haftadayim ilk haftalar gittim sonra test yapılması gerekiyordu devlete gitmemi soyledi ben daha normal randevu bulamazken testler icin nasıl buluyim normalinde dedigim gibi beyhekimle anlasmali orda yaptirmasi lazim bana kalsa ama oyle bir seceneyi olmadigi icin burak beye dondum
sinemkarakuzu yasos burak beyde gayet guler yuzlu sakaci ve ilgili bir doktor kesinlikle sureyle alakali hicbir sıkıntı yok herseyi en ince detayina bakiyor inceliyor ve bizede aktariyor ali bey mesela sadece iyi diyordu burak bey detayli sekilde bilgi veriyor bebek icin sevecen bir doktor her ikisinide tavsiye ederim canim ben sadece dedigim gibi hem doktorumun yeri belli hem tahlillerimi orda yapıyorum ayrim gayrim olmuyor
yasos sinemkarakuzu devlet hastanesi maalesef Sakarya için berbat bir yer, 3 kez gittim bir tane mi normal doktora denk gelinmez ki dediğiniz gibi randevu bulmak zaten işkence bende artık hiç gitmek istemiyorum. Şimdilik bir Ali beyi deneyeyim bakalım