Brcshnyvz Sengul_42 İnşallah, ben zaten tip 1 olduğum için öyle bir şansım yok maalesef. Umarım sizler kurtulursunuz.
sekerinannesi_ Brcshnyvz Allah size de şifa versin inşallah🙏🏻siz Öncesinde de çok etkileniyor muydunuz? Bende insülin direnci vardı ama bu denli etkilemiyordu beni sadece acıkınca şekerim düşüyordu o kadar
sekerinannesi_ Sengul_42 Ben insülin kullanıyorum. Doktorum bebek kilosu uygun olursa normal de doğurabilirsin dedi. Demekki oluyor
Brcshnyvz sekerinannesi_ Zaten 4 kere insülin yapıyordum, şimdi 5e çıktı. Vücut hiç insülin üretmediği için her şey etkiliyordu maalesef şimdi de öyle.
sekerinannesi_ Brcshnyvz Anladım. Çok çok geçmiş olsun. Allahım şifanızı versin. İnşallah doğumla bir mucize olur da tamamen kurtulursunuz🙏🏻🙏🏻
Brcshnyvz sekerinannesi_ Amin canım çok teşekkür ederim 🙏 inşallah olur bir mucize. Önce sağ salim bebeklerimizi alalımda kucağımıza inşallah sonra bizde iyileşelim.
Sla00 Cuma günü sezeryan doğumum var kızlar gebelik şekeri yüzünden 37+2 oluyorum allah hepimize yardım etsin inşallah 🩷 🙏🏻
sekerinannesi_ Sla00 Allah yardımcınız olsun inşallah🙏🏻Bebeğin kilosu mu fazla ondan mı sezeryan yoksa siz mi tercih ettiniz?
sekerinannesi_ gamzosgamzos Ayy size son bir şey daha sorsam🙈Doğum olduğu gün insülini bıraktınız mı hemen? Bu aklımda sürekli. O gün direkt bırakıyor muyuz?
gamzosgamzos sekerinannesi_ en son insülinimi hamileliğimin son akşamı vurdum sonra kurtuldum çok şükür 😊
OYKUmom sekerinannesi_ şeker hapını yutuyordum hergün doğumun ertesi günü normale döndüm çikolata yiyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyordum Ogün hemen 1 tane çikolata yemiştim
sekerinannesi_ OYKUmom Ay me güzel. Yiyince bir şey oldu mu? Ufacık bir belirti bile hissettiniz mi? Bir de hangi hapı kullanıyordunuz? Doktor direkt insülin verdiği için soruyorum🥲
sekerinannesi_ gamzosgamzos Çok şükür valla çok sevindim adınıza🙏🏻🌸Normal mi doğum yaptınız? Şeker normali zorluyor mu?
gamzosgamzos sekerinannesi_ teşekkür ederim 🌸 ben sezaryen oldum ama isteğe bağlı olarak daha doğrusu öyle ilerledik ama şekere ek birde gebelik tansiyonu çıkınca zaten mecburiye döndü 😊
minik_kurabiyeee gamzosgamzos merhabalar şekeriniz kaça yükseliyordu en fazla ve insülin mi kullaniyordunuz
gamzosgamzos minik_kurabiyeee merhaba evet günde 4 kere insülin kullanmak zorunda kaldım tokluk 270 leri bile görmüştüm ama insulinle düzene girmişti aclık insüline rağmen genelde 90 ın altına inmiyordu malesef insulinden önce 100 ile 120 arası çıkıyordu
Hazalaskin sekerinannesi_ dogumdan sonra 40. Gün dahiliyeye gittim geçmişti şekerim doktor da bu yüzden yaşlanınca (menopozdan sonra) muhtemelen şeker hastası olacaksın hamilelik menopoz provası gibi bişey demişti. Yani ama dikkat edip sağlıklı beslenirsen belki daha geç şeker çıkar demişti
sunshine_ Bende de gebelik şekeri var ve hep doğumdan sonra şunu yicem bunu yicem diyorum çok içimde kalan canımın çektiği şeyler var inşallah hemen biter doğumdan sonra 🙏
sekerinannesi_ sunshine_ Yok bana direkt insülin vermediler. 30.haftaya kadar diyetle ilerledim. Artık 200ü geçmeye başlayınca insüline geçtik