Demetibrahim Pamuk ben 6 haftalık hamileyim doktor kanda 144 dedi erken şeker yüklemesi istedi çok erken değil mi
Pamuk Nsmanamak Anne karnında ani kalp durması,ölü doğum,erken doğum,doğduktan sonra bebekte şekere bağlı sıkıntılar. Etrafa kulak asmayın ben gebelik şekeri ile mücadele ediyorum.
Nsmanamak Pamuk evet doktorumda erken yaplım dedı hatta 23 haftadayım ama yınede evet etraf 😀 haklısınız gebelık sekerıyle nasıl mucadele edıyorsunuz
Pamuk Nsmanamak Çok zor inanın ama erken farketmek çok avantajlı kontrolü eline alabiliyorsun. Doktorunuzu dinleyin.Disaridaki ordinaryusları değil 😅😅
Nsmanamak skrbsrl merhaba hayır cok kolaymıs abarttıkları gıbı degıl ıcıyosunuz beklıyosunuz 2 saat ac okadar oturarak
skrbsrl Nsmanamak Çok kötü mide bulandiriyor insan bayilcak gibi oluyor diyorlar ben de korkuyorum o yüzden 😄
Cerenbelis1 skrbsrl kişiden kişiye değişir bence canım benim sabah ilk uyanınca midem bulanıyor bide içeceği içince kötü oldum 10 dakka sonra geri çıkardım kötü oldum bünye meselesi bence kimisine de çok kolay gelir inşallah seninkinde kolay olur :)
Enas2365 skrbsrl fenalaşanlar çok hassas bünyeliler herhalde. Bana bir şey olmadı hayta içecek de çok lezzetli ve çok şekerli değiş tadı. Kolanın tadı daha şekerlidir.
1erkekkannesiiii Nsmanamak ben yaptırdım kolaydı sorun yaşamadım sonuç iyi çıkmadı diyet yaptım geçti sonra çocuğum erken gelmeye çalıştı ama çok şükür her şey yolunda 🥰
Pamuk Enas2365 Komalık falan olduk diyenler var🙄Abartı olduğunu düşünüyorum etrafımda hiç öyle bsiey duymadım daha.