meral12- tgck2022 Ceyhan hoca çok iyi gerçekten devlette yada özelde öyle bı ilgi görmedim ben çok kibar efendi kontrole devlete Ceyhan hoca ya gidiyorum ama doğumda nöbette kim varsa o yaptırıyor o yüzden özele gidicem
tgck2022 meral12- bende özele gidiyorum canım özgül hocaya dogumu orda düşünüyorum ama belli de olmaz sezaryen olacağım için eğer estetik dikiş yapıyorlarsa devlette de doğum yapabilirim aslında bunu merak ediyorum
tgck2022 meral12- sizede çok erken haftada cinsiyeti söyledi mi birde bana 7 haftalikken söyledi doğru çıkacak mı şu an çok merak ediyorum
Zehrabal1 tgck2022 7 haftalıkken cinsiyet nasıl belli olur ki . Daha bebek bile tam gelişmiş olmuyor 😅
tgck2022 meral12- ya kacinci haftada gitmiştiniz böyle dediğinde bana da 7. Haftada hiç ummadığım anda söyledi çok merak ediyorum gerçekten doğru mu diye
tgck2022 Zehrabal1 canım ramzi teorisine göre söyledi karından ultrasonda plasenta sağda olursa kız solda olursa erkek diye yüzde 90 tutturuyorum dedi
Zehrabal1 tgck2022 teoriye bakarak kendinizi kaptırmayın bence 😅 çoğu zaman yanlış oluyor . Benim bebeğim hep sagdaydi ama erkek mesela 😅 . Biraz daha sabredin kesin bilgi alırsınız
tgck2022 Zehrabal1 kaptırmak istemiyorum zaten iki meyveyide tatmak istiyorum 🤣🤣 ama işte doktorun kesin konuşmuş olması aklımı karıştırıyor
Mira_ll13 tgck2022 favoriii doktoruuum cok mukkemmel bi insaann cok anlayislii hep ona randevuu alip gidiyorum 12.haftamdayken erkek oldugunu soyledi 30.haftamdayim dogru söylüyorr ben dogumumu özelde yapamicam cok pahalli devlette mecbur
tgck2022 Mira_ll13 doğumdan sonra benide süreç hakkında bilgilendirir misiniz rica etsem hastane doktor hemşire ilgi alaka nasıl eşleri alıyorlar mı hastane odasına dikişler estetik mi vs
tgck2022 Mira_ll13 6 7 haftalikken gitmiş miydiniz peki muayeneye o zaman da bir tahminde bulunmuş muydu