Ceku00 Tucekilic sat 2 Kasım geç döllenme sanırım benim gecikmemin 5. Günü hcg 62 çıkmıştı şu an kaç bilmiyorum. Dün doktor kontrolüm vardı görünmedi tabiki kese 🥹
Mrszeyna Ceku00 canm denk geldim sana da benimde 2 hatta 3 oldu geçıkmem var geçıkmenin 2 günü erken gebelik testi yaptım çıkmadı ve hağla olmadım senin nasıl ilerledi ☺
Ceku00 Mrszeyna gecikmemin 2. Günü 6 çıktı evde test yapsam benim de çıkmazdı değer düşüktü çünkü. Doktor gebelik var ya da yok diyemem dedi testi tekrarladık. 5. Günü 62 çıktı. Gecikme devam ederse kesinlikle kan ver☺️
Busraoz Tucekilic Benim 3 Kasım. 3 Aralıkta kan verdim beta 554,56 sonrasında 5 Aralıkta kan verdim beta 1522,52 sonrasında hiç kan vermedim ama salı günü de kontrole gidicem. Siz kan verdiniz mi?
Tucekilic Busraoz 4 Aralık 502 ile öğrendim 8 Aralık 1207 çıktı yetersiz buldu yarın tekrar vereceğim sizin ki güzel yükselmiş
Busraoz Tucekilic Ben de yarın kontrole gideceğim bakalım ne durumda. İnşallah hep beraber sağlıkla alırız kucağımıza.
1prensesannesi__ Tucekilic sat 5 kasım 2 aralikta 71 cikti daha kan vermedim yarın kontrolum var saglikli ilerliyorsa eğer 5000i gecmis olmalı