Kubra_salar Zeynep15 Acil maalesef ki ilgilenmiyor bide benim kan pıhtılaşmam var ilk gebeliğimde preaklampasi geçirdim iğne kullanmam lazım o yüzden en iyisij kadın doğum doktoruna gitmek
Kubra_salar Zeynep15 Minikkelebegim13 sağlık ocağı malesef yanlışlık olmuş onu girmemiş bende kadın doğuma gittim betam 2400 çıktı kese göründü çok şükür şimdi kalp atışları için bekleyeceğiz inşallah 🥰
Minikkelebegim13 Kubra_salar beta en geç sisteme giriliyordur belki canım tekrar bak istersen bi çıkmış olabilir
Zeynep15 Kubra_salar gittim canım keseyi gördük 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi. Folik asit başladık bi sıkıntı yok şükür
Ceku00 Tucekilic sat 2 Kasım geç döllenme sanırım benim gecikmemin 5. Günü hcg 62 çıkmıştı şu an kaç bilmiyorum. Dün doktor kontrolüm vardı görünmedi tabiki kese 🥹
Busraoz Tucekilic Benim 3 Kasım. 3 Aralıkta kan verdim beta 554,56 sonrasında 5 Aralıkta kan verdim beta 1522,52 sonrasında hiç kan vermedim ama salı günü de kontrole gidicem. Siz kan verdiniz mi?
1prensesannesi__ Tucekilic sat 5 kasım 2 aralikta 71 cikti daha kan vermedim yarın kontrolum var saglikli ilerliyorsa eğer 5000i gecmis olmalı