Tibmer sevalciftci bu ikinci bebeğim ve çok net gördüm rüyamı şu anda 11 haftalık hamileyim çilli elma yanaklı siyah saçlı koca gözlü bı kız çocuğuydu birde ben yanaklarıma domates sürdüm kız olursa al yanaklı olsun diye haftaya belli olacak bakalım hayırlısı 🌸😊
desertrain ElaEge kıvırcık saçlı deyince benimde rüyam geldi aklıma , kıvırcık kumral saçlı bir kız koşturup duruyordu kapılardan geçiyordu onu öyle derinden hissettim ki , her adımın da ben de arkasından gidiyordum bazı rüyalar çok duygulu gerçekten 🥹
ElaEge desertrain ayy gerçekten öyle kalbinde yaşıyor uyanıp etrafına bakıyor insan nerde diye allahım isteyen herkese nasip etsin anneliği🥹🩷
Myasminn sevalciftci ilk hamileliğimde erkek gördüm oğlum oldu, ikinci de kız gördüm kızım olacak inşallah ☺️
e_blue_sky_a Mrveeebade 12de erkek olabilir dedi. Kordonmus. Fetal dna yaptırdık biz 12biterken kız olduğunu öğrendik. 16da ultrasonda da kız olduğu gözüktü
Gizemleyim sevalciftci kız gördüm kızmış gerçekten de 🙂 annenin gördüğü cinsiyet dogru çıkar diyordu rüya tabirlerinde
rabisskocc sevalciftci benn en başından beri kız hissediyordum 10 haftalıkken çıkıntı var erkek dendi meğer kızmış kordonmuş o😂sonuç rüyamda da kız gördüm o hafta o yüzden inanmamıştım erkek olduğuna😁
8mucizem8 sevalciftci valla benimki tamamen manifestlemek gibiydi evet bende hep kız gördüm çünkü Allahım kalbime göre ver diye çok dua ettim ben ailede tek kızım akrabalarımda hiç kız yok tek ben varmışım bir kız kardeşim olsun çok istedim annem hep arkadaşım oldu ama kızım olucak inşallah o bana daha çok yoldaş arkadaş olur ♥️🫠
Yamantosunannesi Ben rüyamda hep kız görüyordum hamileyken ama oğlum oldu😂 ama oğlumu da herkes kız zannediyor yüzü sevimli ve uzun kıvırcık saçları var😂