sevalciftci Kızlar ikidir rüyamda kız bebek görüyorum dün sezeryan doğum yapıyordum ve kız bebeğim oluyordu ama içimde erkek hissi var 8+3 um daha baştan beri erkek hissediyorum rüyasında bebeğinin cinsiyetini gören varmı🙈🙊
Busragokhan0911 sevalciftci ben oğlumu rüyamda görmüştüm. Hem simasını hem de cinsiyetini. Bembeyaz maviş gözlü görmüştüm. Hatta çok şaşırmıştım rüyamda doktora diyorum ki eşim de ben de kahverengi gözlüyüz bu bizim çocuğumuz mu diye. Doktor evet demişti. Gerçekten de oğlum masmavi gözlü beyaz tenli sarışın ☺️☺️
Ebrar_65 sevalciftci ben ilk kızımda rüyamda gördüm kızım oluyordu gerçekten de kızım oldu şimdi yine hamileyim bakalım bu sefer rüya görecek miyim bende kızımda hep erkek hissetim ama kızım oldu
Ezgixx Eşim de çocuğumuzun cinsiyetini bilmediğimiz zaman erkek olduğunu ve ismini rüyasında gördü. Bir hafta sonra öğrenmiştik :) İsim konusunda daha tam emin değiliz ama büyük ihtimalle rüyasında gördüğü ismi koycaz gibi duruyor.
Yildiz27 Bende hep kız gordum bu hafta doktor erkege benzıyor dedı degısırmı bilmem tersıde cıkıyo demek😀
Suzan-5656 sevalciftci ben hamile kalmadan önce hep erkek bebek görürdüm rüyamda bebeğimin cinsiyeti erkek
ElaEge sevalciftci ayy bende daha 9 haftalık falanız bi yerde oturuyorum kahve içiyorum karşımda salıncakta bi güzel kız var ama nasıl güzel ay parçası resmen kıvır kıvır saçları kocaman gözleri upuzun kirpikleri gamzeler yanağında çenesinde o kadar güzel oynuyor ki bende hayranlıkla izliyorum kimin acaba falan diye sonra kız yanıma gelip anneee susadım demez mi o an uyandım biraz duygucuklu oldum tabi 14. Haftadayız şimdi canım kızımı bekliyorum çıkıyormuş rüyalar♥️🐣
desertrain ElaEge kıvırcık saçlı deyince benimde rüyam geldi aklıma , kıvırcık kumral saçlı bir kız koşturup duruyordu kapılardan geçiyordu onu öyle derinden hissettim ki , her adımın da ben de arkasından gidiyordum bazı rüyalar çok duygulu gerçekten 🥹