sevaldqn1 _Hulya7106 evet canım sonradan biraz dikkat etmeye başladım öyle korumaya çalıştım doğumdan sonra da umarım aldığım gibi veririm😁
AnnesininBaliii07 _Hulya7106 bende 1. Cocguma hamileyken çok fazla kilo aldım 24 kilo aldım çok abarttım yemek yemeyi, şuan hamileyim , hamile olduğumu öğrendiğimde 70 kiloydum şuan 16 haftalık hamileyim ve çok yürüyüş yaptığım için 64 kiloya düştüm
EvrimAnac _Hulya7106 teşekkür ederim sağlıklı beslenmeye dikkat ettim ve fazla kaçamak yapmadım açıkçası
_Hulya7106 Arzgl123 oy maşallah size ben 20 haftada 7 kilo olmuşum çok iyisiniz bana da tiyo verin ya 😂😂🙈🙈
_Hulya7106 8mucizem8 şşşş neyse sıkmayalım canımızı doğumdan sonra vermek özümüze dönmek dileğiyle sağlıkla gelsin tostoslar 😂🤲🏻
dodu0207 _Hulya7106 yapı ile alakalı galiba her hamilelik bile birbirinden farklı oluyor. Bende 20 kilo alan annem kardeşimde sadece 6 kilo almış mesela. Sağlıklı olalımda inşallah doğumdan sonra veririz. ❤️
ilkheyecanim96 _Hulya7106 sezeryan olunca vücut şişkin kalıyo bi süre ama diyet vs yapmadım 2 aydan sonra hızlıca gitt kilolarım 56-57 gördüm tekrar bu kilolarda idealim zayıfım fazlam olmuyor
_Hulya7106 Masal-10 ay çok iyi ya maşallah size ben 20 haftada o kadar almışım bişey yemedım halde 2 öğünle 🙈🙈🙈🙈
Nilbal72 _Hulya7106 vallahi ben çok rahatsız oluyorum kilodan bünyeme ters her yerm ağrıyor 😂😂 bebişimde kilo alıyor benle doktor çok yeme dedi bana 😭😭😂😂
_Hulya7106 Nilbal72 bende bu cumartesi öğrencim detaylı da bakalım kaç kilo olmuş paşa sorucam 😂 bende kendimi tartida gördükçe krize giriyorum bu yaşıma kadar asla kilo almayan ben o kilolarda ne işim var diyorum inşallah doğum sonrası anında gider özümüze döneriz ay