_Hulya7106 Merhaba hamiş anneler 20+2 yiz 53 ile hamile kaldım şuan 60 oldum son zamanlarda ayda 2 kilo almaya başladım aman aman yemek yemiyorum canım istemiyor ama bu kiloyu nasıl alıyorum şok oluyorum ya siz kaç kilo aldınız kaç haftalıksınız?
Deletedmom_112 _Hulya7106 21.haftadayım hiç kilo almadım hatta başlarda çok verdim hala eksiideyim. Biraz çok almışsınız ben zayıf bi gebeyim ona rağmen doktorum toplam 8 9 u geçmesin dedi. Hatta prof. gittiğim zaman 5 kg al toplam dedi. Unlu ve şekerli şeyler asla tüketme ekmek dahil
RavzaGanioglu 24+4 5 kilo son ayda ben de iki kilo aldim fazla yemememe ragmen meger şeker varmış suan diyete basladim dikkat etmek lazim _Hulya7106
selim10 Omgseda kaçıncı haftada almaya başladınız acaba, bende 47 ile kaldım.şu an 17 +0 haftalık hamileyim. 48′im . Bende mi sorun var yoksa normal mi anlamadım
_Hulya7106 Deletedmom_112 inanın bi sabah kahvaltı yapıyorum bide ara öğlen bi mandalina yasa portakal yiyorum akşam Eşim 7 gibi geliyor onunla birlikte yiyorum az bişey gece yemiyorum ama neden bu kadar zayıf gebe kalmama rağmen aşırı kilo aldım hiç bilmiyorum böyle giderse son ayda daha kötü olcak benim için ne yapacagım bilmiyorum
_Hulya7106 __mom Mia0121 hay maşallah ya nasıl böyle az kilo aldınız baya güzel dikkat etmıssınız yedıklerınıze
_Hulya7106 RavzaGanioglu ben de neden bu kadar çok kilo aldığımı merak ediyorum az yememe rağmen şeker olabilir o zaman bende de bilemedim henüz yükleme olmadı
irmdgn1311 _Hulya7106 10+3 hamileyim 67 ile gebe kaldım şu an 69 um 🥺 çok hızlı aldım kilo inşallah böyle devam etmez