Gamzecanpolat Minigiim-vebenn52 ultrasonuna baktım şimdide benimki bildiğin keltoş 😂 kel kızım keltoş kızım diye severim artık birde toka bandana almayı düşünüyordum
Egemoms1303 Gamzecanpolat üstte iki tel çıkar onu bağlarsın aşırı tatlı oluyorlar yaa 😍 bizim genler kel ablamin çocukları falan öyleydi 😁 ama şimdi hepimizde bir saç var hem kıvırcık hem gür 😁
LavinsMom Minigiim-vebenn52 gidince sor bakalim 😄 ya ben de bilmiyordum dogana yakin gorunuyor falan dusunurdum hep
AslanKadini Egemoms1303 illa ki çıkacak yani zaten bildiğim kadarıyla bi döküyor önce sonra yeniden çıkıyor 😄😄
Egemoms1303 AslanKadini aynen yaa farketmez tokmak gibi kafasi olur😁 bide erkek zaten benim 1 yaşından sonra cıkmış annemler hep öyle der 😂
LavinsMom Gamzecanpolat doktorum bana 6-6.5 aydan saclari ultrasonda gorunur soylemisti. 17 haftalikken saclari olusur ama renksiz oluyor . Ondan gorunmemis ola bilir henuz zamani var 😄
Gamzecanpolat LavinsMom 😁😁 yaaaa ben saçını falan sormadım aslında doktora sadece kafası parlıyor bebek yağı sürmüş gibi ondan dedim heralde saçı yok olsun illaki saçı çıkar
Egemoms1303 LavinsMom o an heycanla ağza burna bakıyorum ya hic saç aklıma gelmiyor 🤭 kurban olduğum Rabbim ne güzel yaratmış ümmedi muhammed evladımızı😍
Minnakkurabiyeveannesi27 Egemoms1303 bilmiyorum ki ama büyük olasılıkla o haftalardır çünkü daha önce çıksa sırma saçlı doğarlar 🤣
Egemoms1303 Gamzecanpolat Çok şükür canım benim 🤲🏻💞 bizde Polat’ız 🤭 yorumlarda dikkatimi çekiyordun başka postlarda 🤭🤭
LavinsMom Egemoms1303 ben de oyle agiza buruna bakiyorum gamzesi var mi yok mu onu ariyorum hep sac hic aklima gelmiyordu 😄 masallah Rabbim korusun tüm bebekleri ❤️🤲
Gamzecanpolat Egemoms1303 Ben genelde her posta el atarım 😁 gurbette kimse yok napim burda kaynaşıyoruz bazılarıyla tersleşiyoruz hayat geçiyor 😆
Egemoms1303 Minnakkurabiyeveannesi27 yanii 😁 tırnak oluşumu hakkında yazıyordu 30 haftalarda, saçı hiç duymamıştım 🤭
minikmucizeemaak Egemoms1303 Vallahi 1.5 2 aya yakındır ultrason alamıyorum hep sırtı dönük 😂 o yüzden bilmiyorum belliyse de ama sanmam belli olacağını