Egemoms1303 Çok merak ediyorum, benim oğlan mı keeel yoksa görünmüyor mu bilemedim 😁 Doktora sorayım diyorum hep unutuyorum 🤭
minikmucizeemaak Egemoms1303 Benim doktorum da muayene de bu bebek çok saçlı dedi 😂 Bakalım nasıl çıkacak
LavinsMom Egemoms1303 evet bana kendisi gosterdi. Saclarinin bi zamana kadar renksiz oldugunu duymustum ondan hic sormuyordum 😄 ama sonuncu defa gittigimde kendisi sacini gosterdi ben de aaa varmiymis falan sey yaptim 😂😂o da benim sasirmama sasirdi
Minnakkurabiyeveannesi27 Egemoms1303 36 haftalıktim doktorum bak saçları bile çıkmış annesi dedi Oğlumda saçlı doğmuştu bu arada ve çok şükür ikisinde de mide yanması yaşamadım 🥰
Blueberry0 LavinsMom saçları görünüyor mu ya gerçekten 😂 Ben 33 haftalıgım ne zaman gitsem renkli bakıldığında görmüyorum hiç saç maç😂
minikmucizeemaak Egemoms1303 Vallahi 1.5 2 aya yakındır ultrason alamıyorum hep sırtı dönük 😂 o yüzden bilmiyorum belliyse de ama sanmam belli olacağını
AslanKadini Egemoms1303 illa ki çıkacak yani zaten bildiğim kadarıyla bi döküyor önce sonra yeniden çıkıyor 😄😄
LavinsMom Egemoms1303 yaa sor bakalim 😍 bebeklerin hepsi guzel yaa bide kendimiz dogurunca ekstra guzel oluyor 😂
LavinsMom mombarbie_ ben 30 da gidince artik belliydi. Doktor 6 6.5 ayindan artik saclari varsa gorunur dedi 😍
Gamzecanpolat Egemoms1303 Benim bebiş kel galiba bana çekmiş ileriki haftalarda çıkarmı saçı sizce daha 4 aylık 😇
LavinsMom Gamzecanpolat doktorum bana 6-6.5 aydan saclari ultrasonda gorunur soylemisti. 17 haftalikken saclari olusur ama renksiz oluyor . Ondan gorunmemis ola bilir henuz zamani var 😄
LavinsMom Minigiim-vebenn52 gidince sor bakalim 😄 ya ben de bilmiyordum dogana yakin gorunuyor falan dusunurdum hep