tatlibebegim_ Kivircikkuala bence şimdi bunlara kafanı takma o zaman daha çok stres olursun ben bide kaset test yapmıştım erken gebelik değilde
Kivircikkuala tatlibebegim_ yok kafama takmaktan değil linoş 3 senedir bi kere bile çift çizgi görmediğim içim iğne etkisiyle bakayım bi hemde nasıl bi duygu acaba dedim 🥹
Merve_ceyhan0803 Kivircikkuala benm bildiğim kadarıyla pozitif görmen şart 10 güne kadar silikleşiyor bence bu durumu doktoruna söyle benm de başıma geldi çatlatma iğnesi etkisini göstermemişti o yüzden pozitif görmemişim mutlaka doktoruna söyle
Kivircikkuala Kızlaaaar testimi çok erken atmışım 5 dk sonra çizgiyi gördüm yani etkisi geçmemiş aşırı rahatladım kendime 12li test aldım 😃 takip etmek için aldım İyiki aldım adete kadar yapıp geri gelecek mi mucizem bakacağım 🥹 @tatlibebegim_ NovaVina_ @hsns Babyy001 Bide ilk yaptığım da şu içimine dikkat etmedim kargo gelir gelmez heyecanla yaptım . 23.11 da ki ilk idrar 😃 24.11 da silinmeye başladı artık kıl gibi görünmüyor
Yusufayazin__annesi Kivircikkuala asilamamo oldun kız hakkında hayırlısı olsun insalalh bebeis seninledir 🌺🌺
Kivircikkuala NovaVina_ evet çatlama iğnesi yaptım ya çizginin silinip geri gelmesini takip edeceğim 🥰
Kivircikkuala hsns zaten silinmesi gerekiyor ya böyle olacak tamamen silinecek eğer geri gelirse gebelik var demekkk aşılama oldum ya canım eski konuşmaları okumadın mı kızzz 😃😍
1prensesannesi__ Kivircikkuala buraya geldigimden beridir buralardasin cicegim insAllah bu ay gercek cift cizgiyi goruceksin 🥰 😘