OguzMoms Hanım beslenme durumunuz ne alemde yeni hamiş anneler kaç kiloda hamile kaldınız kaç kiloda devam ediyorsunuz birbirimizi motive edip fazla kilolar almayalım 😍 Ben 11+3 63-64 kg arası hamile kaldım şuan 64-65 arası gidip geliyorum hiç bulantım olmadı ve istahimda hiç kapanmadi malesef 🤣
leylaaa1268 OguzMoms şu an 13 haftalık hamileyim, 58 le başladım 63 64 kilodayım şu an, çok şükür iyi geçiriyorum, sadece uyku beni mahvediyo, sürekli üzerimde yorgunluk, ama bin şükür, sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz Amin❤️
Enu1004 80′le kaldım 33+5′te 90′dayız😄 son haftalara kadar çok güzel ilerledim diyetle ama artık iştahım çok açıldı birden aldım. İşk zamanlar asla tatlı yiyemiyordum şimdi sürekli kek pasta istiyorum🤤Neyse ki doktorum fazla demedi.
OguzMoms Enu1004 son zamanlarda daha hızlı kilo alınıyor bence dikkat etmekte yine fayda var afiyet şifa olsun yağ olmasın insallah 😍
OguzMoms leylaaa1268 Amiiin inşallah zayıf olmaniz güzel bı avantaj ama yinede sanki 13.haftada 5-6 kg fazla almışsınız gibi geldi bana bilemedim 😐 Durumlar bendede aynı bıraksalar sabahtan akşama kadar yatarım çok halsizim bazen konusmaya bile enerjim olmuyor
Beeyzanurr leylaaa1268 ben de 13 haftaligim 61 ile kaldim şimdi 65 kiloyum doktorum cok kiziyor ama cogu kisi benim gibi
Enu1004 OguzMoms eveeet dikkat ediyorum aslında ama kek görünce dayanamıyorum🤤😅 evde bilerek yapmıyorum hepsini yerim diye. Dışarı çıkınca da almadan dönmüyorum
Sym35 OguzMoms benim hedefimde 10 kg almaktı. 34+3 deyiz. 47 kiloyla hamile kaldım şuan 63 kilodayım 😅
OguzMoms Melike_4949 Sizi en iyi ben anlarım ilk hamileligimde 118 kiloyla hamile kalıp 130 kusurlerde doğum yapmıştım ama inanın çok çok rahat bı hamilelik ve doğum süreci geçirmiştim şuan zayıfım ama bence bu hamileliğim ilki kadar kolay geçmiyor. Şuan 64 kiloyum ama gerçekten 1 gün yiyosam 3 gün çok dikkat ediyorum yoksa hemen hoop kilo alıyorum 😭
gokceekus17 Melike_4949 arkanızdan ben geleyim 94 kilo ile hamile kaldım. Henüz daha 8+4 üz 😊 doktor olabildiğince kilo almamaya çalış maksimum 7 kilo alma hakkı veriyorum sana dedi 😂😂😂😂
OguzMoms Enu1004 Bende sırf yemiyim diye evde yapmıyorum bende kek satılan yerlerinde önünden geçmeyin artık 🤣
Samiree Ben 78le hamile kaldim su an 35+2 haftadayim 85 olmusum. 7 kilo aldim bakalim 3 haftaya ne kadar alicam daha