Morkity Ben de çanakkaledeyim ama çok yeni hamileyim ama doğum evrelerine çok var… hangi doktora gidiyorsunuz? Sezeryan sürecini bilmiyorum da yakınlarım devlette yapan çok var gayet de sağlıklılar
Tuba_cagla Morkity ben takibini Şule hanıma yaptırıyorum. Özel o ve gayet iyi bı doktor ama doğumu vs biraz pahalı gelince devlette karar kıldık
Morkity Tuba_cagla ben de hasan çetinde başladım ama evet doğumu ben de özelde yaptırmak istemiyorum aşırı pahalı çocuğuma harcarım yani o parayı. Devlet takibine başladınız mı? Doğum için devlette e kayıt olması gerekiyormuş diye duymuştum
Churcill Tuba_cagla sezaryen bilgim yok ama hastane güzel ebeler falan iyiydi yani doktor olaral ben pınar hanım a gidiyordum doğum yaptığımda nöbetçi doktor nurcihan hanımdı. İkisi de iyiydi
Dilooo Tuba_cagla Tuba_cagla kime gidiyorsun canım bende ikinci doğumum sezeryan olacak ilkinden dolayı bende devlette iyi bir doktor olsun devlette mı yapsam diyordum
Churcill Dilooo mehmet akifte normal doğum yaptım ben doktor girmedi ebeler vardı. Hastane güzeldi ama temizliği odaları falan. O gün doğum yapan sadece ben vardım odada da tektim
aminehumamoms Churcill bende mehmet akifte normal doğum düşünüyodum başlarda ama sonra kendime güvenim olmadıgını bildiğim için sezeryana karar verdim pınar hanımada söyledim ama mehmet akifte isteğe göre sezeryan olmuyo dedi oyuzden onu bıraktım yoksa çok iyi doktordu kendisi
Churcill aminehumamoms evet pınar hanım iyi bi doktor ben de gebeliğim boyunca ona gittim. Zaten kendisi medicalparktan yeni geldi tavırları falan iyi biri yani