• Doğum
  • Yarın sezeryan doğumum var. Kızlar moral verin

Mercimek6273 hayırlısı inşallah benimde öyle olur çünkü çok beklemek istemiyorum artık bitsin bu zor günler ☺

Mercimek6273 ay yok sonda acıtır diye kastım ven kendimi hic acımadı. Ayrıca cıkarırken hissetmedim bile. Doğuma pozitif girin benim tehlikem olduğu halde pozitif girdim ve iyi ki de öyle girmişim. Hiç acı hissetmiyorsunuz merak etmeyin

Mercimek6273 sakinleştirici veriliyor canım şu yaşadığın stres yerini gevşemeye bırakıyor beni ameliyathaneye götürdüklerinde kayınvalidem dua et fatiha suresini oku dedi okuyamadım dilim dönmedi 😂 sonra girdim belden iğne yapıldı acımıyor hissetmiyosun bile drm geldi bi müzik açın hastama dedi 😂 6-7 dk geçmeden daha başladılarmı diye sordum ki bebek tepemdeydi 😍 sonrası rahatlıyosun zaten bebeğini giydiriyolar izliyosun bebek çıkıyor 10 dk sonra seni çıkarıyolar hepsi bu kadar ağrı sızı vs hiç bişe hissetmiyosun ben kendimden geçmedim hiç bilincim hep yerindeydi güldük eğlendik şakalaştık çıkar çıkmaz bebeğimi emzirdim hemende ayaklandım 5. Günü normal hayatıma döndümü

mavisahinn merhaba, doğum yaptım, biraz ağrılarım var ama daha iyiyim şükür. Şu an ki en büyük sorunum kullandığım pet, hasta bezleri falan alerji yaptı kalça aram vajinam inanılmaz yanıyor kıpkırmızı :( siz naptınız

Mercimek6273 bende yaptım çok kötü geçti gerçekten 10 kere normal doğursaaydım keşke 1 kere sez. Olmasaydım ağrılarım var hala benimde dikişim şiş durumda düzelmedi ped dokunduysa bebek bezi kullanın güzelce ılık suyla yıkayın hergün pişik kremi sürün ve bebek bezi takın 1 numara zaten küçük oluyolar onlar ben ilk kızımda öyle yapmıştım pedler naylon olduğu için yapışıyo tahriş ediyo bu şekilde bi deneyin geçmiş olsun 🤦🏼‍♀️

mavisahinn doktora gittim orası egzama olmuş. Dikiş yerlerim içinde doktor antibiyotik vermiş. Ama hemşire bana reçeteyi dosyaya koydum vs demedi. Bende 1 haftadır ilaç falan kullanmıyorum salak gibi..valla bende aynı durumdayım. çok geçmiş olsun sizede. İnşallah toparlarız hemen

Mercimek6273 inşallah 😓 dikişlerim kötü durumda benimde valla berbet bi doğumdu böyle olucanı bilsem saatlerce suni sancı alırdım umarım biran önce düzeliriz 😢