• Doğum
  • Yarın sezeryan doğumum var. Kızlar moral verin

Kediannesi1 karnınızın durumu nedir peki herhangi bi sarkma durumu varmı sizce orfa bi fazlalık kalırmı 1 hafta sonrasında korse kullanılabilirmi

Mercimek6273 bende normal doğumdan çok korktuğum için sezaryen tercih ettim. Sizde ki durum nedir. İsteyerek mi olcaksiniz acaba? Bide biliyorum zor olur ama mutlaka bildirirmisiniz nasıl geçtiğini neler yapıldığını vs benimde çok az kaldı. Allah hepimizin yardımcısı olsun

ms_annisko_ hiç bilmiyorum herkesten alınıyor mu benden alıp almadıklarını da bilmiyorum çok apar topar girdim bir sürü tahlil yaptılar kandaki oksijeni, zehirlenme var mı, çok ilaç kullanımı var mı gibi şeylere bakılıyor yani aslında sizden kan alıyorlar kan gazı alıp almadıklarını anlamazsınız bile

Mercimek6273 yazanlar kendinden emin nasıl da yanlış bilgilendiriyorlar ama okuyunca şok oldum. Canım kan gazı doğumun bir rutini değil onda önce bir aydınlatayım seni kan gazı nabız hissetiğin yerden alınıyor öyle açık damar yolundan değil yani😅 nasılda emin yazmış tövbe ya 🤣 kan gazı anca kan kaybı fazla yaşarsan hayatın tehlikeye falan girerse alınıyor sonda da kıl kadar boru onu da hissetmezsin herhalde daha önce taktırmadım ama kolay bir işlem biz takarken 10 saniye sürüyor sonuçta 🫠 İyi doğumlar dilerim strese girme yeter

Mercimek6273 doktorunuz kaçıncı haftada gün verdi ben şuan 35e girdim bana 2hafta sonra gel gün verelim dedi de

Kader5138 hmm hayırlısı olsun inşallah ne zaman günü verdi doktorunuz yani kaçıncı haftada

asmenuce tam 35. Haftada verdi günü bn kendisine denk gelsin istiyordum şehir hastanesi olduğu için kendi ameliyat gününe göre verdi