Baharatajanova Lutulut evet sanki içerde balık yüzüyor gibi bir his oluyor bende. Bu aralar yok denecek kadar az ama☹️günde bir yada hiç
Lutulut Baharatajanova Ben dışarda olduğum günler asla hissetmiyorum. Evde kaldığım yorulmadığım zamanlar hissediyorum sadece. Çalışıyorsanız ondandır
Esra_4774 Baharatajanova Bende günde bir kere hissediyorum doktor önümüzdeki haftalarda günde 3,4kere hissedersin dedi 🥰
Baharatajanova Kitapkolik660_ yaaa biz o haftalara ne zaman gelicez acaba kendimi öyle çok merak ediyorum 🙏☺️
Esra_4774 Baharatajanova Bendeee🥰 20+3 günlüğüm benim 7 Nisan gorunuyor hayırla sağlıkla sihhatle bir avazda Rabbim bizleri kavuştursun bebişlerimize
Baharatajanova Esra_4774 aminnnn inşallah neredeyse aynıyız bir gün var aramızda canım 🥰 sağlıkla kavuşalim ins. Cinsiyet ne sizin ?
Kitapkolik660_ Baharatajanova az kaldı doğurdum doğuracam hala isim bulamadık ben Asel diyorum eşim Aslıhan yada Eslem ikra
Eslem2112 Baharatajanova ikinci gebeliğim ve tekmelerini hissediyorum 30 Mart gözüküyor ama dediğiniz gibi degisedebilir cinsiyetimiz erkek 💙
Esra_4774 Baharatajanova canım ben detaylı ultrasyonu bekliyorum bu ayın 29 unda net bir şekilde doktor söylemedi ya 🤲
Barabar Ugu324 ay yorumunuzu görünce heyecanlandım 😅 bende 20+1 im doğum şekli belli değil ama eşimin doğum günü 26 si, Dr 9 Nisan diyelim ama değişebilir demişti size bu tarihler verilince acaba denk gelir mi dedim 😅
Baharatajanova Lutulut belkide ondan da olabilir. Öğretmenim bende gün içinde sürekli ayakta oluyorum merdiven in çık yapıyorum filan belkide vücut yoruluyor
Esra_4774 Baharatajanova özellikle Türk kahvesi yada tatlı şeyler yediğimde bebeğimi güçlü hissediyorum 🥰