sedaaltunbas Nisam2008 aynı durum bende de oldu canım 13 haftalıkken gayet net pipi göründü 16 haftadayız şimdi doktor büyük ihtimal kız dedi şaşkınım
Darkrose Demetgk Benimde en buyuk korkum o 13+4 te erkek dendi bu hafta baska doktora gittim 15+2 oda erkek dedi inşallah değişmez 😔
Demetgk Darkrose erkeklerde az değişiyor sanmistim ama baya değişen varmış hayırlısı olsun ya sağlıklı olsunlarda
baharayazz Demetgk ya dokturun işinde iyi bir doktorsa kordonu ve pipiyi ayırt edebilir bu nedenle iyi bir doktorsa erkek dediyse o erkektir değişmez :) benim 14. Haftadan beri erkek şuan 23 olucaz canım
reinamm Demetgk 12 nci haftada %80 erkek dedi. Pipisinide gösterdi😳 sonra ikili test için doktoruna gittim o da erkek dedi. 16. Haftada gidince yüzde yüz kız dedi❤️🌸
Gzm2860 Bende 16 haftaligim erkek dedi ama hala kizmiş gibi geliyo içimde hep degisikcekmis hissi hic gitmiyo hayirlisi 😊
Demetgk reinamm reinamm ya bizim netti de doktor kordon başka yerde orda olmaz dedi bizde net görünce değişmez herhalde
Esra1905 Demetgk bacak arası açıktı gösterdi 15.haftada goremedk daha sonra 17.haftada demek kordon aradayms kız bebek dedi 😊
Pinarrr56 Demetgk valla benim 14 de kesin erkek dedi pipiyi gösterdi benim içimde hep kız vardı dün detaylıda o umitte gitti herşeyi belliydi bacak arasında artık kordon olamaz heralde 🤣🤣
Demetgk Esra1905 valla bizim doktor kordon orda olmaz dedi birde tek pipi değil testisleri baya ayrıntılı görünüyordu