Nisam2008 Demetgk cnm arkadaşım 13 haftalıkken doktor yüzde 90 erkek dedi resmi bende gördüm resmen pipi var 17 haftalıkkende kıza benzetmiş yani geçen hafta,şuan net değil ama değişebilir,Allahın işi belli olmaz.
sedaaltunbas Nisam2008 aynı durum bende de oldu canım 13 haftalıkken gayet net pipi göründü 16 haftadayız şimdi doktor büyük ihtimal kız dedi şaşkınım
HilalEraslan Demetgk Yaa canım nasip işte erkek olsaydıda üzülmezdim ilk bebeğim sonuçta 🤗 Ama herkes doğumda bide erkek doğuyormuş falan diyorlar insan bi düşünmüyor değil 😅 herşeyi pembe giyecek artık 😅
Dunyammmmmmm Demetgk 12. Hafta civarı erkeğe benziyor ama bu haftalarda kızlarda erkeğe benzer deri doktorumuz. 20. Haftada kız olduğunu öğrendik 🤗şuan 27 haftalığız ve kız 🥰 o haftalar pek garanti olmuyor diye biliyorum canım. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻
TubaMustafa HilalEraslan ayyy gerçekten miiii? Benimde 13. Haftamda pipisi var bu erkek dediler şimdi 15.haftama girdim bende hep kız istiyorum tabi önce sağlıklı olsun da ☺️ Bi umut belki kızım oluuurr ilk gebeliğim kız sevgisi daha bi başka içimde 🥰 sizin de hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
HilalEraslan TubaMustafa Amin inşallah 🌸 Erkek kız farketmez aynen sağlıcakla alalımda kucaklarımıza 🥰
Brcu123 TubaMustafa benimde 12 haftada yüzde 90 erkek dedi ama kızla erkek benziyormuş ilk zamanlarda ama şaşırırım değişirse
Esomami Valla bende dogumu bekliyorm 22. Haftade devletteki doktorum kiza benziyo erkek diyemicem buna dedi meraktan gttim ozele ozelde erkek dedi direk doktor snra bidakine devletteki doktora ben erkek deyince erkek der gibi oldu 😂 25 haftalikken suan 35 haftaligim hala net pipisini gormus degil sakliyor sanirsam😂😂 bende dogunca ogrenirim ugrasmayin siz dedim ozelde yanilmazlar heralde
gamzetastan 16. Haftada ikiside erkek dedi haftaya detaylı ultrasonum var sanki biri kız diyecek gibime geliyor ama demesin hazırlık yaptık o kadar 🤦♀️🤣
Ebraradinn Demetgk bende çok istedim bi kızım olsun ama erkek dedildiğinde kolay kolay değişmiyor canım
EmraheydaBier Demetgk eşim kız istiyodu doktor erkek erkeğe benziyo dedi hep sonra bigün normal kontrole gittin çok net görünce cinsiyeti doktorum e bu çok net kız erkek değil dedi şok oldum bütün her iki taraftan sülale kız istiyodu😂😂
Tubitos Demetgk benim ilk hamileliğim bana da 3seferdir erkek diyor doktorum aslında erkek çocuklarla çok iyi anlaşırdım 19. Haftadayız ama rüyamda kız gördüm kucağımda eşim de kordonu mu görüyor acaba doktor dedi iyice merak ettim bi sonraki hafta ayrıntılıda tam netleşir herhalde 😊