Yagmurr8 Yenianniss- kesinlikle gecelik alın çok daha rahat edersiniz pijama takımında alt pijama dikişe denk gelebiliyor acıtıyor, ben 2 tane gecelik bir pijama aldım pijamayı giyemedim gecelikle çok daha rahat ettim.
Zeynepli12345 Yenianniss- İki tane pijama almıştım ama hamile pijama takımı aldım lastiği dikiş yerlerime değmesin diye . İç çamaşırımıda aynı şekilde hamile lohusa kilodu diye geçiyor ondan almıştım . Bi sorun yaşamadım keşke elbise alsaydım diye hiç düşünmedim
Kediannesi1 Yenianniss- bacaklarınızı sıcak tutabilirseniz gecelik tabi ki ama çok ısı değişimi oluyor odadan çıkıp yürümeniz gerekiyor falan hastane sıcak olsa da yetmiyor insana ebeler bana değiştirtmişti üstümü, pijama da lohusa pijaması olsun mümkünse kalın hatta hamile pijaması olsun dikişlerinizden daha rahat edersiniz
SusamTanecigi Yenianniss- iki yıl önce sezeryan oldum alt üst takım koydum üç tane bir gece kaldım bir tanesi yetti bana şimdi yine sezeryan olacağım aynı şekilde düşünüyorum açıkçası
nrdn45 Yenianniss- ikisini de alın ama hastane için gecelik ev için alt üst takım iyi oluyor..zaten belden aşağınız uyuşuk oluyor tepeden hemşire giydirivermişti beni vc dede eğilip kalmadığınız için geceliği salıvermiştim şimdi 2.bebeğimi bekliyorum nasipse hastane için muhakkak gecelik düşünüyorum
Dodomom Yenianniss- bende gecelik almıştım yanıma 2 tane 1 tane pijama takimi. Koridorda kalkıp yürümek için uzun kalın sabahlık almıştım. Pijama takımını giyemedim evde giydim
seizetheday Yenianniss- ben alt üst takım kullandım ikincide de öyle düşünüyorum hatta aldım tek sorun ocakta olacak doğum ben yazlık aldım 🤦♀️ ama sıcak olur heralde hastane ya idare edilir
Seher_06 İlk dogumumu temmuz ayında yaptım.Boydan gecelik almistim rahat evet ama gaz sancısı felaket çektim.Birde boynum çok tutuldu üsüttüm yani her ikiside olsun cantanda birde subatta doğum yapıcakmışsin sıkı tut kendini.Sıcakta olsa boydan elbisenin altına tayt giy dikis yerin acırsa yada uzun kalın çorap.Üstüne yelek hırka.
Ezgikaynak Gecelik tarzı vardı ama giyemedim çünkü çok terliyordum bacaklarım birbirine değiyordu. Kendinden büyük beden pijama takımı almıştım. Kardeşimde kiloluydu onun pijamalarını giydim. Ama önerim yanına 6-7 takım al. Çok terliyorsun. Yani bende öyle oldu her defasında üstümü değiştim
TugbaYalcin57 Yenianniss- Ben sabahlıklı elbise gecelik takım aldım rahat olur diye hastane cantama, annem pijama takımıda almış nolur nolmaz diye bakalım ikisinide giyerim belki
karaguzelirem_ 1 takım 3lü lohusa pijama takımı aldım sabahlıklı olanlarından bir tane de önden düğmeli gecelik pijama takımı aldım onları koyacağım çantaya yeter diye düşünüyorum, yetmez ise de evim hastaneye yakın eşim gider alır evden 😂
Civciv_annesi Yenianniss- ben sırf dugmeli.almistim iki adet koyu renk kanlanmamasi için açık renk tercih etmeyi pek onermedi çevrem ve sezeryanin dikiş sonta vs rahatlığı için ilkte elbiseyle olmak daha iyi geliyormuş bitAnede elbise aldım en azından sonradan da kullanabilirim ama doğumdan sonra elbise öneriyorlar bazı ebelerde
Melisct94 Yenianniss- Oğlumda odaya gelince direk gecelik giydim altıma üşümeyim diye annemler pijama altı giydirmişti kasımda doğum yapmıştım 1 gün öle gezdim ertesi gün pijama giyip hastaneden çıkmıştım 🙊 4 gün sonra doğum yapıcam tekrar yine aynısını yaparım diye düşünüyorum
Mmnj Bir tane gecelik uzun bir tane pijama takmı bir tane polar pijama takımı iki tanede pijama altı sonradan 1 tane daha alcam pijama takımı dügmeli emzirirkn dügmeli çok iyi olıyor
Drnzgn Yenianniss- ben pjama gibi lohusa takımı almıştım sezeryandon sonra 4 5 saat ayağa kalkamiyorsun sonda takılı oluyor zaten o yüzden altına dıpent flan da giyemiyorsun altın ayağa kalkana kadar çıplak oluyor zaten üzerini ortuyorsun ben ayaklandimtan sonra da pijama giydim elbiseyle rahat edemem çünkü lohusa pijamaları var yara yerine denk gelmeyen beli flan da ayarlanıyor