busduuk1914 Bbuse12 en iyisi gyno ferro sanırım herkes onu kullanıyor gibi duruyor hiç bisey kullanmadığım için çok şaşkınım 😂
Pinaargunes busduuk1914 ben yeni hamile olduğumu öğrendim fakat onu hamile degilken kullandim demir ilacini acayip mide agrisi yapmisti ay çok igrenç bi ilac verirlerse nasıl kullanırım bilmiyorum.
busduuk1914 Nazkryk içeriğine baktım tekrar ama d vitamini yok içerisinde b12 falan bir sürü şey var ama o yok
busduuk1914 Ebru52- kullandığım efa momun içinde magnezyum kalsiyum falan var kan ilacı ya da demir ilacı yok şu an bende. Böyle kullanmadığım şeyler olunca acaba geç mi kaldım korkusu yaşıyorum ya
Ebru52- busduuk1914 kan ilacı ve ek takviye al canm marka model fark etmez ıkısı olsa yeterlı 😂 doktor a söyle ıster özel ıster reçeteli
busduuk1914 Ebru52- teşekkür ederim zaten yanıtlarınızı görünce hemen mesaj attım önerisi olursa alacağım hemen 🌷
Ebru52- busduuk1914 kan değerlerine göre verıyor benm görümcem de hamile daha 3 aylık onun degerlerı düşük demir ilacı demir damlası falan vermıs ona
Ilayy-81 busduuk1914 Gyno ferro sanol Regenesis max Devit-3 Gaz içinde gasvin duo kullanıyorum canım 16+4 üz
busduuk1914 Rabisozdmr ay çok olmussss nasıl duruyorsun meraktan catlıyorum ben 4 haftada bir gidiyoruz 😂
Serendipity16 busduuk1914 8. Haftada magnezyum verdi bel ağrımdan dolayı 3 aydır folik asit kullanıyordum onu bıraktık artık 10. Haftada b12 sprey verdi bugün 14. Haftaya girdim d vitamini verdi 1 ay sonra da kan ilacı vericem dedi genelde veriliyor d vitamini size neden verilmemiş acaba
busduuk1914 Serendipity16 kullandığım vitamin içeriği yeterliymiş. Doktorumla konuştum. 20. Haftada ocean d3k2 başlayacakmışım 😂 geç kalmamışım şükür 😂
Serendipity16 minimix omega3’ü kaçıncı haftada başladınız ben her zaman balık yiyemediğim için omega3 içeyim mi dedim o 20. Haftalarda veriliyor dedi
Whopper En başından beri regenesis max kullanıyorum devam emzirmede de kullanacağım + 3. Ay itibari ile demir ilacı şurup ve şimdi de magnezyum eklendi 27+1 bugün
Smyklkc Whopper regenesis max kullanırken ilk 3 ayda ek folik asit kullandınız mı yoksa tek başına regenesis max mi kullandınız?
mkrgln esraa1717 son 2 aydır doktorum elenatal 2 verdi onu kullanıyorum. Aynı zamanda başından beri demir ferrosanol kalıyorum. Ve d vitamini
Derinnmom busduuk1914 ben 16.haftadan sonra başladım vitamine. Decavit ve magnorm kullanıyorum. Sabahları aç karnına ferro sanol demir ilacı alıyorum