EylulAlyaMomm Hoşgeldin 30+0💖 Kimler ne durumda var mı şikayeti olanlar,kilolar ne durumdaa🤭 doğum şekli belli olan var mııı
Ankara-58 EylulAlyaMomm 11 kilo aldım cnm tansiyonum iniyo cikiyo kalça agrisi kafa agrisi ayaklarım uyuşuyor bunların hepsi 30 girince başladı bende
Bsrbyrk EylulAlyaMomm ilk defa 30 larda bir post görüyorum sevindim 😁 biz de 30+3üz bugün kontrol var hatta. Benim de sağ bacak ağrım oluyor kasıklara yakın ama dokununca bir şey yok muhtemelen sinir sıkışması oluyor sağa sola bile dönerken zorlanıyorum yatarken
Seymanurbozdag12 EylulAlyaMomm 32+4 ocağın ilk haftası dogum olacak sezeryan 2.gebeligim ağırlaştım baya 10 kilo aldım 😐bel ağrısı felan da var
EylulAlyaMomm Ankara-58 çok geçmiş olsun zorlanıyorsun Allah yardımcın olsun, doktorun bir şey diyo mu bunlara normal mi acaba?
Ankara-58 EylulAlyaMomm tansiyonum 13 8 çıktı normal dedi baş ağrıması suyu Cook iç dedi diğerlerine normal sesi doğuma vücut kendini hazirliyo dedi
Ankara-58 Bsrbyrk benim o sag ayağıma cnm yel gibi birsey girdi 2 hafta ayağımı süeuyerek gezdim doktor pelsiv agrisi demişti 35 felan girmişti
EylulAlyaMomm Bsrbyrk bende 30lari çok merak ediyordum kimse bir şey yazmamış bakalım şimdi yaşamaya başlayacağım neler olacak merak ediyorum 😅 bende hiç ağrı yok ama vallahi yatakta dönerken keşke bı şey olsa da beni sağdan sola dondurse diye dua etmeye başladım 😂
EylulAlyaMomm Seymanurbozdag12 olsun kilo verilir o hamileliğin en boş konusu yeterki ikimizde iyi olun hiç takılma kiloya 🌸
Bsrbyrk Ankara-58 bana da söyleyince bugün normal dedi mg eksikliği az su içimi sporun eksikliği vs dedi, şimdi yürüyüşleri artıracağız mecburen 🤷🏻♀️
Bsrbyrk EylulAlyaMomm yok bence ağızdan çıkan duaya dikkat etmek lazım en sağlıklı en güzel en mutlu olacağımız şekilde geçsin hepimizin hamileliği 😁