@Havvakc 21+1 de gittim canım. Bakarken anlatıyor . Sorduğun sorulara da cevap alabiliyorsun ama burada okuduklarından beklentim yüksek olarak gittim ama beklentimin çok altında geçti maalesef. Çoğu kişi özelde yarım saat 40 dk sürdüğünü bebeğin yüzünü gayet net görebileceğimizi hatta yüzünü göremediğinde mola verip çikolata vs. Yedirip tekrar baktığı söyleniyordu. Ama benim doktorum yüzüne baktı elleri yüzündeydi göstermedi tekrar bakalım biraz bekleyelim falan demedi göstermeyecek dedi kapattı. Bebeğimi uzun süre göreceğim hevesiyle gittim taş çatlasın 15 dk kalmışımdır içeride. 15 dk kaldım ama İnan bana 1 saat gibi geldi 😁 çok gergin resmî ve stresli bir ortamdı çok gerildim . Normalde devlet takipliyim kendi doktorumda o kadar rahatım ki soracağım soruları rahatlıkla doktoruma sorabiliyorım ki doktorumun bana karşı tutumu da öyle tatlı dilli güler yüzlü ben şahsen o doktordan o izlenimi alamadım. Gitmeden öncede internet yorumlarını okumuştum tersleyici ve sert bir yapısı olduğu yazıyordu ama ben randevuyu almış bulundum ve belki insanlara öyle gelmiştir falan diye düşündüm ama yanılmışım. Tabiki bu benim hissettiklerim benim düşüncem. Devletin gözünü seveyim😁🥰 biraz uzun oldu canım kusura bakma içimi dökmüş oldum bu arada 😂😂😂 Ama bilgisi konusunda çok iyi bir doktor olduğunu duydum.