akdogann Elfnrdmr Benimde ilk gebeliğim yolun yarısını aştık inşallah sağlıcakla bitirmek nasip olur hepimiz için
Minikmucize13 22+4 den selamlar 🌸 neler aldınız kızlar bebek arabası ve beşik araştırıyorum ne kadar zormuş 🥹
Meryemgrcy Minikmucize13 Elele nin mido 2 bebek arabasını aldık tavsiye ederim çok hafif kolay sürüşlü biz bayıldık
Aydnflz Suzan-5656 bnde bi kaç gündür başladı uyumak istiyorum ama bir türlü dalamıyorum doğuma kdar böyle mi acaba😊
Suzan-5656 Aydnflz 😢😢buna da şükür canım bol bol dua edelim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Meryemgrcy 21+4 olduk cok şükür her şey yolunda gidiyor, kızım cok hareketli:) elim hep karnimda cok keyifli onu hissetmek :)) Gulcangzl16
Dlc Meryemgrcy Benim kızım da çok hareketli. Bazen bu kadar hareketli ol olması normal mi diye düşünmüyor değilim 😃
Gamzeramo akdogann benmde hamileligimden beri tek rahatsızlığın sol bacagimin uyusmasi cok sukur bulanti kusma bel agrisi hic olmadi ama bacak fena uyusuyo
akdogann Gamzeramo Evet benimde sol tarafım uyuşuyor sol kasığım ağrıyor bebeğe faydalı diye sürekli soluma yatıyorum acaba o yüzden mi diye düşünmeye başladım
Suzan-5656 Erkek bebek isim önerisi alabilir miyim çok kararsız kaldık herkesin önerisini almak istiyorum kulağa hoş gelen olsun istiyorum
akdogann Suzan-5656 Oğlum olsaydı ismi kuzey olacaktı . Bu tarz isimleri seviyorum bana çok havalı geliyor
Suzan-5656 akdogann kızım olsun çok istiyordum ama eşim kız olursa anemin ismini katacam dedikten sonra bi hayal kırıklığı oldu bende erkek zaten çok şükür
Suzan-5656 Minikmucize13 bi türlü buraya fotoğraf yükleyemedim gitti öğrenemedim daha Trendyol dan Tommybaby Lina sepet beşik ahşap