Hilaldabaan Kızlar belim inanılmaz ağrıyor ağlayacağım resmen ağrısına 14 haftalık hamileyim sürüle bilir mi yasak mı bir kere sürmüştüm 🥹 koklamıyorum zaten içime çekme gibi bir durum söz konusu değil
ElifKarata Hilaldabaan canm bende burnuma sürmuştum sinisut migren var bende grip olduğumda surmustum içine sinmiyorsa nöbetçi eczaneye felan arayıp sorsan mi onlar da bilir.
Belginylmz Hilaldabaan benimde belim ağrıyordu diktoruma sordum bengay sürsem olurmu diye hamilelikte hiçbir jel sürme dedi
babyz doktorunuza danısmanızda fayda var, bana doktorum hicbir sekilde hicbir kremi sürdürmedi. göbegimi yaktım yanlıslıkla kantaron yagı bile sürdürmedi.
Hilaldabaan babyz benim gittiğim doktorum çatlak olmaması için kandıran kako yağı söyledi ama vikis bele az bir şey havluyla kapatıp
Hilaldabaan Ilba_34 yok ya bugün çok ayakta kaldım birazda onun etkisine veriyorum bel ağrım oldum olası vardı hamile olunca arttı çok kötü oldu internette burna kullanmakta zararı var yazıyor ama
Ilba_34 Hilaldabaan benimde bel hassasiyetim vardı hamilelik öncesi hatta herkesin 30. Haftalarda başlayan ağrıları benim 19-20. Haftalarda başladı bel ve kuyruk sokumu ben ağrı olduğunda ılık duş alıyordum sonrasında bebek yağıyla eşim çok bastırmadan belime masaj yapıyordu yatmaya yakın yapıyordum ki rahat uyuyayım sonrasında biraz da olsa rahat uyuyabiliyordum ama siz doktorunuza danışın en güzeli ☺️
Bebegimsu350 Hilaldabaan benimde öyle bel fıtığının ayak bilegime kadar vuruyo hele düz yatmaya hiccc gelmiyo bence en guzeli masaj 🤪
Ebevegebe ElifKarata kılcal damarları genişletici etkisinden dolayı buruna sürülmesi ve kullanılması önerilmez, yinede doktorunuza danışmanızda fayda var
Hilaldabaan Belginylmz neden ki acaba ben ben bilmeden sürdüm belime internette öyle yazınca sildim geri havluyla
ElifKarata Hilaldabaan 🤣🤣 bende dışına sürdüm burnumun ama demekki tenden geçiyor vücut emiyor herhalde
Belginylmz Hilaldabaan bnde bikmiyirum sadece parol icebilirsin dedi jel sürmeye izin wermedi bnde tamam dedim
Hilaldabaan ElifKarata bende onu düşünüyorum belimden nasıl geçecek ki diye daha deminden beri eşim sürmüştü internette okudum ay gel gel sil dedim 😂
Hilaldabaan Belginylmz sürdüm sonra aklıma geldi internette okudum geri havluyla eşime sildirdim artık bende 🤷🏼♀️
gamzecgr Hilaldabaan vücut emiyor o da kana karışıyor e bebek anne kanından alıyor derken 😂 zararlı evet hiç bir şekilde jel,krem önermiyorlar
Aseliimmm Hilaldabaan Bende ilk kızıma hamileyken bir iki kere bengay sürmüştüm bilmeden benimde çok ağrıyordu belim ters hareket yaptığında ayakta kaldığında vs sonra hamilelikte öyle şeyler sürülmemesi gerektiğini öğrendim şimdi ikinciye hamileyim ve belimde 2 derecede fıtık var o kadar ağrıyor ki belim otursamda yatsamda dönemiyorum o derece o ağrıya katlanıp bir şey sürmüyorum bence sizde sürmeyin zararı olabilir
Beeyzanurr Aseliimmm fitiginiz dogum seklinize herhangi bir engel teskil etti mi fitik bende de var normal doğum yapabilir miyim acaba henuz soramadım erken diye
Hilaldabaan Aseliimmm bilmeden vikis sürdüm ama geri eşime havluyla sildirdim oldu bir kere sanırım artık bugün ayakta biraz fazla durdum sanırım ondan 🥲umarım bir şey olmaz
Hilaldabaan gamzecgr ay bilmeden sürdüm ya internette okudum geri sildirdim eşime havluyla ama olan oldu 🥹
Beeyzanurr Hilaldabaan peki vajinal enfeksiyonunuz da var mi o da bel agrisini tetikliyor diye duydum 13 haftaligim benim de asiri agriyor aglatacak seviyede
Hilaldabaan Beeyzanurr yok aslında tuvaletimi yaparken yanma kasıkta ağrım yok bol bol su içmeye çalışıyorum zaten iki litre günde ama belim benim oldum olası ağrırdı ya hamileyken arttı yeter ki ayakta kalayım çok kötü oluyorum 🥲