gamzee07 @crazymommy şuan aynı şeyleri yaşıyorum bende 🤭 Doğum yaklaştı ama. Çok tepki veriyor bugün. 25 dk dır oynuyor oğlumda bunu yaşamadım🧚🏼 böylr olup doğuma giden varmı kızlar iğne batar. Gibi Oluyor sonra vuruyor oynuyor çok değişik oğlum bu kadar yaşamadım
crazymommy gamzee07 O bende geçen hafta olmuştu kendini itiyodu kafası aşağı doğru çarpıyodu iğne batar gibi acıyodu. Şimdilik o durum geçti şimdide kasılmalar arttı çok bilmiyorum ya her gün yeni bişey oluyo ayak uyduramıyorum artık 😂
Suprizzm34 Acı eşigimi güclü olabılır duymustım bır kac kere daha suam hamıleyim 37 haftalıgım haftaya perşembe dogumum korku basladı bende 38 de alıcaklar dr göre 39 haftada alınıyor bazen karnımda baloncuk patlıyor sesi hissettim o neydi şok oldum
crazymommy Suprizzm34 Öyle sesler çıkıyor ya bende bir iki kez denk geldim muhtemelen bebek bağırsaklarımıza baskı yaptıkça oralardan çıkıyor 🫠
crazymommy Songulkaya Yaa demek ki her hamilelik farklı oluyor ben tecrübesizim diye anlayamıyorum diye düşünüyodum 🤭 Doğumhaneye gelince direk doğum mu olucak, bebek kaç kilo
Songulkaya crazymommy Açılma var mı diye bakmaları için öyle söyledi galiba ama geceyi rahat geçirdim sancım çok olmadı bekliyorum henüz 🥰 bebiş de 3500 kg sizinki ?
crazymommy LamiyaCetinkaya Pozisyon değiştirsem de devam etti gece yaklaşık 2 saat falan sürdü. Duş daha akşam almıştım bidaha almadım o yüzden. Bugün nst var bakalım orda daha net gözükür. Çok teşekkür ederim 🥰❤️❤️
crazymommy Songulkaya Oyy Maşallah tombikmiş 🥰🐣 Benim geçen hafta 2800 dü bu hafta kaç olmuştur bilmiyorum bugün öğrenicem İnşallah
minikmucizeemaak crazymommy Ben kasılma ne onu bile bilmiyorum oluyorsa 😂 Belkide gelecektir miniko, kaçta randevun
crazymommy minikmucizeemaak Karnın böyle taş gibi sanki içine çekilir gibi oluyo 1dk öyle duruyo sonra gevşiyo çok acayip bişey nefesini kesiyo 🥲2deydi 11 e aldım bakalım. Gece kesilmişti şimdi hafif hafif tekrar başladı kasılmalar
minikmucizeemaak crazymommy Karın sertleşmesi bende de var dün çok zorladı hatta nefes bile alamadım taş gibiydi, ama bu haftalar da normal diyor happymom sayfası. Haber et mutlaka hayırlı haberler olsun inşAllah 🫶🏼
crazymommy Songulkaya Evet doktorum bugün devam ederse 12 den sonra hiç bişey yeme yarın sabahtan gel dedi