crazymommy 37+2 yiz. Son bir saattir 5-10 dk’da bir karnım kasılıyor nefesimi kesecek gibi. 1 dakika sürüyor sonra gevşiyor. Bebeğim de aşırı hareketli. Yalancı kasılmalar bu kadar sık olur mu? Ağrım yok şimdilik. Yarın öğlen kontrolüm vardı. Sabaha çektim 🙄
Pembekurdeleli crazymommy Öyle olma yalancı kasılmalar bence sizinki düzenli gidiyor düzelmesi lazım Dr bana 5-10 dk bir olursa görüşelim demişti Zaten zamanı doldu bebişin stres yapmayın Sabah dr gitmekle en iyisini yaparsınız Suyu da var bebegin sakin kalın takip edin bence
Mothertea crazymommy ne zaman postunu görsem acaba doğurucak mı sezaryen günü gelmeden diyorum senden heyecanlıyım ya 🥰 bence isteğin olucak 39.dan önce gelicek bebeğin öyle hissettim 💕
LamiyaCetinkaya crazymommy Yalancı sancılar sık olabilir ama düzenli olmaz, duş alıp pozisyon değiştirdiniz mi? Eğer bunlara rağmen geçmediyse gerçek doğum sancıları başlıyor da olabilir çünkü haftanız gelmiş 😍
Songulkaya crazymommy 37+4 günlük olduk bide kızımla bugün kontrolde sancım çıktı düzenliydi doktor ağrı artip devam ederse doğumhaneye gel dedi. Belimde ağrı yok kasıklarıma ve popoma doğru batma hissi geliyor bebek kasılıyor. Bende emin olamıyorum doğum sancısi mi değil mi 😒 ilk kızımda belimden giren durulmayacak bir sancı vardı
Dilekmete Onlar braxton hicks denen yalancı dogum sancıları. Doğum sanısı belden başlayıp kasıklara doğru yayılır. Su içip sol yanınıza yatmayi deneyin. Sancıların sıkliğı ve süresi ‘duzenli’ artarsa doğumdur.
crazymommy Dilekmete 1 litre su içtim son 1 saattir ve hep soluma yatıyorum ama geçmiyor ilk defa kasılmam geçmiyor normalde ara ara olurdu gün içinde
minikmucizeemaak crazymommy Ben kasılma ne onu bile bilmiyorum oluyorsa 😂 Belkide gelecektir miniko, kaçta randevun
Dilekmete Zaten Eğer ilk ilk gebeliğinizse genellikle 15 ile 20 saat civarında doğum gerçekleşiyor. Ayrıca nişan gelmesi aktif fazla gerçekleşiyor Bu da yaklaşık olarak 3-4cm tekabül ediyor. Yani geç kalmış sayılmazsınız. Bir dakika olan kasılmaların süresi artarsa ve 2 kasılma arasındaki süre azalırsa o zaman doğum eyleminin başladığını işaret eder. 😇
Suprizzm34 Bende sen gibiydim 37/3 de habıre kasılıyordu bebek içerde dedi sık sık nst aldı sancı cıktı öle ne belim ne kasıgım agrıdı sadece içerde kasılıyordu benı doguma aldılar serum verdiler kasılmam gecmemıs olcak ki doguma alındım ıkı bucuk sene önce kızımda
crazymommy Suprizzm34 Hiç mi ağrınız olmadı? Benim şuan ağrım yok ama çok kasılıyor şaşkınım ilk kez yaşıyorum bukadar aralıksız kasılma
crazymommy Doktorum plesentam aşağıda olduğu için senin şiddetli kasılma ağrı sancı çekmemen gerekiyor demişti. Sabahta randevum olunca bi kararsız kaldım napıcağıma dair, çok teşekkür ederim sıklığını takip edeceğim ❤️
crazymommy Pembekurdeleli Aynen geç saat olmasa doktoruma yazacaktım ama zaten sabah randevum var saat de geç rahatsız etmeyim dedim. Zaten bebeğim hareketliyse herşey yolundadır dimi öyle rahatlatıyorum kendimi 🙃
crazymommy Mothertea Yaa çook tatlısın 🥰🥰😇 Hem bebeğimin 39 dan önce gelsin istiyorum hem de plansız gelmesin istiyorum nasıl olacak o iş bilmem 🤭🤭
Pembekurdeleli crazymommy evet önemli olan onun hareketi ve suyu 😍 Herşey yolundadır merak etmeyin sabaha bişi kalmadı Allahın izniyle bişi olmaz
Mothertea crazymommy belki sabah gittiğinde doktorun tarihini öne çeker canıım Allah kalbine göre versin sağ Salim kavuşun kavuşalım benim de 18 Aralık 🥰💕
Suprizzm34 Hiç ağrım olmadı sadece çocuk bir tarafa toplanıyordu hatta günü almaya diye gitmiştim seni doğum alacağız dediler sancım çıktı demek bir yere toplanması sancı demekmiş yoksa bir yerim ağrımıyordu yani
Pembekurdeleli Suprizzm34 allahAllah demek ki acı eşiginiz mi yüksekmiş o zaman O toplanma hissi çok rahatsız edici oluyor ya
crazymommy LamiyaCetinkaya Pozisyon değiştirsem de devam etti gece yaklaşık 2 saat falan sürdü. Duş daha akşam almıştım bidaha almadım o yüzden. Bugün nst var bakalım orda daha net gözükür. Çok teşekkür ederim 🥰❤️❤️
crazymommy Songulkaya Yaa demek ki her hamilelik farklı oluyor ben tecrübesizim diye anlayamıyorum diye düşünüyodum 🤭 Doğumhaneye gelince direk doğum mu olucak, bebek kaç kilo