Nazkayraduru Üniversite hastanesine Şerife Özlem Genç başlamış gerçekten harika bir doktor Sivas için büyük bir şans gitmediğim doktor kalmamıştı bugün Şerife hocayla ilk randevumdu o kadar içime sindi ki maşallah çok kaliteli bir insan çok tavsiye ediyorum
mavibirruya Nazkayraduru öyle mii duyduğum iyi oldu. ben suşehri devlete gidiyorum gudubet kadın yüzümüze bakmıyor toplasan 1 dakika anca muayene sürüyor. hiç sevmedim soru soruyorsun kısa kestirip cevap veriyor. üstelik suşehri ufacık yer kalabalık da olmuyor sıra da pek olmuyor.
dhbetul Nazkayraduru başka hangi doktorlara gittiniz acaba? Ben de yeni doktor takibine başlayacağım karar vermedim. İyi veya kötü tecrübelerinizi paylaşır mısınız zahmet olmayacaksa
Sword Nazkayraduru benim memleket Sivas şuan başka ilde yaşıyorum doğuma gelmeyi düşünüyorum normal doğum yaptırıyor mu acaba
Nazkayraduru mavibirruya Allah yardımcınız olsun öyle bi doktorla takip devam ettirmek zor oluyor gerçekten
Nazkayraduru dhbetul o kadar çok doktor değiştirdim ki Şubat ayında düşük yaptım düşük öncesi kerime hanıma Ayşegül hanıma gittim medicanaya kürtaj için Medicana pahalı gelince üniversiteye gittim Nazan hanıma aşırı sevdim çok anne şefkatiyle yaklaşan bir doktordu martta tekrar gebe kaldım yine Nazan hocaya gidiyordum memnundum ancak kendisi eğitime gitti şubat gibi gelecek sanırım doktor arayışına girdim
Nazkayraduru dhbetul Levent beye gittim 2 kez muayeneler güzel geçti ama medicana bana şahsen doğum için pahalı geliyor ve erkek doktorla rahat edemedim İrem hanıma gittim enerjim tutmadı tekrar medicana sultan hanıma gittim her şeyi hastaya bırakmasından hoşlanmadım ve yine ücret konusu kafamı karıştırdı numunede de Esra ve Ayşegül tufana gittim ikisi de iyi ama doğum ve numuneyi birleştiremedim açıkçası
Nazkayraduru dhbetul son olarak bugün Şerife hanıma gittim aşırı tatlı aşırı pozitif aşırı nezih bir doktor maşallah Aksaray’dan gelmiş bu sayfada da eski hastalarının yorumları var zaten herkes çok memnun kalmış
dhbetul @Nazkayraduru çok yardımcı oldun canım benim çok teşekkür ederim 🥰 haftaiçi işten izin alamadığım için mecburen medicanaya gidecek gibi görünüyor benim durum. Kerim’e hanım’ı sevmiştim ama şuan yok. Savaş bey de çok iyiydi o da gitmiş. Ayşegül hanımı düşünüyorum ben de ama normal jinekolojik muayene için gitmiştim gebelik takibinde nasıl bilmiyorum. Benim için de önemli olan neşeli pozitif bir doktor olması
Nazkayraduru dhbetul hafta içi 5 den sonra da üniversite hastanesinde özel muayene var değerlendirmek isterseniz ☺️ şimdiden hayırla kucağınıza almak nasip olur inşaAllah
Nazkayraduru minik_kurabiyeee yukarda anlattığım gibi sabit bir doktora gitmedim Nazan hanımdan sonra hep değiştirdim
Sword Nazkayraduru cünkü normal doğum ne zaman olacagı belli değil saati günü birde bekliyorsun başında hastanın ilgileniyorsun sezeryan öyle değil fazla sürmüyor gününü saatini sen belirliyorsun. Normalde doktorlar daha çok yoruluyor. Ama bir üniversite hastanesi için ücret çok fazla