asell13 yamanagihan bana duş yasak haftada 1 malesef onda da saçımı ayrı yıkıyorum vücudumu ayrı ılık suyla liflenmedn yıkanıp çıkıyprum sıcak suyla foşur foşur yıkanmayı özledim 🙄
Bay00 yamanagihan 20. Haftadayım hamilelikten dolayı değil de hep oturarak alırım çocukluktan gelen bir alışkanlık ama nedense sağlıklı olanda oturarak almak gibi geliyor düşme kayma ihtimali de azalıyor gibi düşünüyorum:)
Mervenur_kcbs yamanagihan ben oturarak hiç almam hatta oturarak almak iyi değil diye biliyorum vücut gevşediği için otururken vücut kendimi sıcağın etkisiyle doğuma hazırladığını duymuştum hatta ılık suya oturun derler yA doğumu hızlandırır diye ama bence en doğrusu ayakta duş almak
19982023 yamanagihan kendimi bildim bileli oturarak duş alırım . Kova kürsü şart bana 😁😁 ayakta hayatta alamam . Yukardan su akinca altındayken nefes alamıyor gibi hissediyorum vallahi 😂
MelteM2cck yamanagihan baş dönmesi olur diye mi öyle bisey dediler acaba. İlk hamileligimdede hep ayakta yıkandım. 2.ye hamileyim 25 haftalık. Hala ayakta yıkanırım. Bir tek ilk dogumumu yaptığımda sezaryendım. İlk banyomu yaparken oturmak zorunda kalmıştım eşim yıkamıştı beni. Onun dışında hep ayakta
Mervenur_kcbs Oturarak hiç yıkanmadım zaten oturarak nasıl yıkanır çok garip geliyor bana 😅 popo flan oturduğun yerden yıkanmaz ki😅
Esra_Elif_43 yamanagihan ben hep oturarak alıyorum duşumu alışkanlık benimki hamilelikte daha iyi oluyor oturması ama ayakta almanın da bir zararı olmaz
NurCan58 Gebe okuluna gittim, ordaki eğitmen tabureye oturularak banyo yapılması gerektiğini söyledi ayakta tansiyonunuz düşüyormuş siz farkında olmadan ve cok sıcak suda iyi değilmiş bebeginiz ılık duşlardan hoşlanıyormus.
tunasmom yamanagihan hamileliğim boyunca hep ayakta duş aldım oturarak nasıl duş alalım ya ay herkes bir karışmasın bize ya ahahahah doktorum aksi bir şey demediği sürece kimsenin lafına bakmam açıkcası
crazymommy Tam tersi oturarak duş hamilelikte enfeksiyon riskini artırıyor ayakta duş öneriliyor. 12 güne doğumum var hala ayakta duş alıyorum
sekerinannesi_ _Tazeanne Olabilir ondan. Çünkü ben bekarken bende enfeksiyon çıkmıştı. Çok net hatırlıyorum doktor bana oturarak duş aldın mı hiç demişti.
Cerenvebebisi-01 _Tazeanne kız yalnız değilsin bende hep oturarak yaparım duşumu yaniboyoe rahat ediyorum 😀