yamanagihan 18 haftalıgız ve hamile oldugumdan beri hep ayakta alıyorum duşu. Çevremde bi kaç kişi oturarak al duşunu dedi ama bilemedim. Hâlâ ayakta alan varmı yada kaçıncı haftada oturarak duş almaya başladınız ?
NewMomm1 yamanagihan O ne alaka yanlışlıkla duşta çocuk mu düşüyormuş aşağı? Daha neler duyacağım tövbe tövbe 36 haftalık oldum hala ayaktayım benim oğlan duruyo yerinde😂
sekerinannesi_ yamanagihan Ayakta alın tabiki. 36.haftadayım hep ayakta aldım bu yaşıma kadar. Aksine oturursanız enfeksiyon riski de oluşabilir oturduğunuz yere bağlı olarak
yamanagihan sevaldqn1 hani duştayken elimiz hiç rahat durmuyor ya oturarak daha rahat hareket edileceği içinmiş
Aybarssmom_ Kendimi bildim bileli hep ayakta duş alıyorum hamileliğim boyunca aynı devam ben de ilk defa duydum
_Tazeanne sekerinannesi_ aaa hiç enfeksiyon bilmeyen ben enfeksiyonla uğraşıyorum şu an acaba ondan mı
Cerenvebebisi-01 _Tazeanne kız yalnız değilsin bende hep oturarak yaparım duşumu yaniboyoe rahat ediyorum 😀
Melike_4949 yamanagihan artık oturarak duş alın ne olur ne olmaz basınız döner tansiyonunuz düşer falan onun dışında ayaktada alınır
nniduaa yamanagihan ben okuduğum bütün yazılarda ayakta duş daha faydalı yazıyordu yani niye oturulsun mantığını anlamadim
sekerinannesi_ _Tazeanne Olabilir ondan. Çünkü ben bekarken bende enfeksiyon çıkmıştı. Çok net hatırlıyorum doktor bana oturarak duş aldın mı hiç demişti.