Dilekylmaz merii10 ben de çok umutsuzdum bu ay ilk defa mutluluktan ağladım ama kısa sürdü kimyasal oldu çok şükürki normal yolla oluyor ona da sevindim
merii10 Dilekylmaz demkki oluyor olumlu düşünmeye çalışın ve her beraberlikte bebek icn acaba mi diye olunca olacağı varsa da olmuyr biraz zamana bırakın onsalah güzel sonuçlar alirsnz Allah ol dedi mi herşey olur
Mehmetabay0990 Dilekylmaz hayır gününde doğur du zaten hamile kaldı zman bebek rahminisi genişleti yani gelişmeyen yer Esed’i için sorunu kalmadı
merii10 Dilekylmaz evt öyle Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin insalah yine aklınıza takılan birşey olursa seve seve cvplarm
tupbebekannesi522 Dilekylmaz bende yarım rahimliyim 3 senelik evliyim. Geçen sene doğal yolla hamile kaldım ama tatile gitmiştim. 17. Haftada kalbi durdu. Şu an istiyorum hala olmadı stres çok etkiliyor
tupbebekannesi522 Dilekylmaz inşallah rabbim büyüktür. Geçen tiktokdan yorumumu görmüş biri oda bizim gibi. Filmini attı instagramdan. Onun ki daha farklı mesela. Sizin ınstagram varsa bakabilir miyim filminize. (Kaderkkucukk) adım
merii10 Dilekylmaz çok şükür iyi gidiyor yarın kontrolümüz var ama bel ağrılarım arttı normalde vaktimi uzanmakla geçiriyorum biraz ayakta kalsam yada uzun otursam belim kopuyr gibi oluyr insalh yarn da güzel haberler alirz🙏