Hilal_blc Kızlar dikişlerimdeki ipler hala düşmedi normal mi 16 gün oldu birde iplerin alti sanki yarayi soyarsın beyazlarya öyle duruyor
Prensesinibekleyenanne Hilal_blc yaranız iyileşmediyse dökülmez . kantoron yağı sürün çabuk iyileştiriyor.
Hazalaskin Hilal_blc normal doğum yaptım ilk hafta dikislerim düştü 3 dikişim vardı kızım 17 aylık daha 5-6 önce o beyazlık gitti + + + gibi 3 tane vardı dikiş yerleri sanırım artık görünmüyor dikiş izi de beyazlıktw yok
Zehrabal1 Hilal_blc anam ben ne yapacam . Benim sezaryan olacak delip desiycekler . Çok korkuyorum ya
Youngmotherr Hilal_blc benim de 17-18 günde düştü dikişler ve beyazlık da öyle gitti benim iç dış 15e yakın dikiş vardı
Hazalaskin Hilal_blc ben kantoron yağı sürdüm 3. Günden sonra etkisi oldu mu bilmem. Bide duştan ve tuvaletten sonra iyice kuruluyor musun o önemli canım
Hilal_blc Hazalaskin afedersn cişimi yaptiktan sonra suyla yikamiyorum idrar cabuk iyilestiriyor diye peceteyle kuruluyorm sadece nddjdkdk
Hilal_blc Youngmotherr allahhh doktorum yazdi gel bi bakalm diye gitmeye korkuyom 🤣🤣 1 aya kadar sürüyor düşmesi dedi
Nesli46 Hilal_blc özel bölge için tentürdiyot var bide yakmayan pamuk yardımıyla yapabilirsin iyi geliyo