Asiyeklkvn Rabiul ayy mide bulantısı baş belası diyebilirim çok kötü oldum bu 2. Hamileligim ara sıra sancilarim oluyor sosyal hayat zaten sıfır yani bakalım rabbim sabır versin hepimize
Rabiul @Seliyy0128 yaa hadi hayırlı olsun canım benim evet benimde bulantılarım başladı özellikle sabah saatlerinde kahvaltı yapamıyorum midem kalkıyor ama mecburum yemeye zorluyorum kendimi doktordan ilaç istedim verdi ama asla çok kötü olmadığın zaman kullanmayacaksın dedi çok kötü olursan hemen yanıma gel hastaneye gidip serum alırız dedi kaç haftalık oldu sizin
Seliyy0128 Rabiul Benim bugün 6+3 ama benim sadece sabah değil günün her saatinde bulantım oluyor hiç birşey den keyif almıyorum resmen suyu bile zor içiyorum
Rabiul @Asiyeklkvn benimde başladı hafiften 2 gündür sabahları çekiyorum kraker aldım boşta kaldıkça yiyorum iyi geliyor 😵💫
Rabiul @Asiyeklkvn doktorum mide bulantısı bebeğin iyi yerleştiği anlamına geldiğini söyledi o yüzden dişimi sıkacağım
Asiyeklkvn Rabiul aaa ben ilk defa ogrendiim böyle birsey ama benim biraz şüphem var oda şöyle ben Kasım 7 de kadın doğuma gittim rahim kalinlasmqsi var ama kese yok dedi bundan 10 gün önce gebelik testi için kan verdim negatif çıktı yani daha da gitmedim
kumrucanim Ben 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim ama hiç belirtim yok sadece göğüslerim çok hassas ve büyüdü, kasıklarımda ağrıyor ara ara adet ağrısı gibi ama bulantılar henüz başlamadı kese gözüktü haftaya bebeği görücem inşallah
kumrucanim Seliyy0128 teşekkür ederim 😊 ama belkide henüz bebek yerleşmediği için başlamamış olabilir
Rabiul @Seliyy0128 inşallah atlatırsın canım çok stres yapma bulantını aklına soktukça daha kötü oluyorsun
Pinaargunes Rabiul ya benim de oluyo bence normal bi arkadasın daha oluyo oda bana sordu bende de var yani
Rabiul @Pinaargunes iyi bari 😂 bugün sonuçlarım çıktı doktor arayacak 1 saate inşallah sıkıntılı bişey yoktur çok merak ettim bekliyorum aramasını 🙈🙈
Pinaargunes Rabiul ay inşallah canim benim 😂😍 Ben de 5 araliga 2.ci randevumu aldım inş bebeği görürüm🙏