1fatma_nurr sumeyye-11 cnm benimde kasik ağrılarım oluyor birde ara ara leke geliyor bu haftada sendede oldumu bebek yerleşiyor büyük ihtimalle
Rabiul @1fatma_nurr benimde ağrım oldu ama kanamam olmadı benim kızlar ya altımdada hep günlük ped vardır benim sıfır leke yani belki lavabo belki duşta geldi fark etmedim onun dışında hiç gelmedi evet canım yerleşme ağrısı 😍
Caglademiral Rabiul İnşallah canım benim çok saol yarın gidiyorum allahın izniyle hersey yolundadır inşallah ❤️
sumeyye-11 1fatma_nurr biz de 5 haftalık olduk bi dr gittiğinde sor canım ama normalde olabilir çünkü yerleşme kanaması veya lekelenmesi yaşayanda çok
Atalayss Merverdogan 7+6 hem kese etrafı kanamam hemde dışarıda kanamam oldu. İlaç kullanıyorum. Doktorum bana ciddi birşey dedi çünkü. Sende bir danış
Caglademiral Rabiul Gittim canım çok şükür bir sorun yok keseyi gördük kalbini duyamadım ama kese içi oluşum var dedi doktor haftaya kalbını dınlıycez ❤️
FATMA1234yokkan Seliyy0128 hangi tahlilleri istedj bende kalp atışına bu hafta gidecegimde aç mı gittiniz tokmu gittiniz kalp atışı icin tahliller açmı tokmu istendi ilk gebeligim bu yüzden bilmiyorum pek💓😊
Seliyy0128 Rabiul Bugün kontrole gittik kalp atışını duyduk doktor normal diyor yediğin herşeyi çıkarmadığın sürece ilaç veremeyeceğini söyledi