Rabiul @sumeyye-11 tamam canım teşekkür ederim çalışıyorum biraz geç yazıyorum kızlar kusura bakmayın😂
Pinaargunes Berrinoo benim kan testi verdim 4 haftalikti beta hgc 2111 cikti 10 gun sonra tekrar bakicaz ins bugün keseyi gördük 10 gün sonra inşallah bebeği görürüz😍🙏
Rabiul @Berrinoo 🥰🥰 ben 4+3 de 969 ile öğrendim şans eseri öylesine test yapmıştım hemen hastaneye gittik sonra 😂
Pinaargunes Rabiul dediğim gibi bol su ic en güzeli meyvenide ye mandaline ceviz meviz inşallah normale doner😍
Nry_Krdnz34 sumeyye-11 hiç öyle düşünme .. Ne Alakası var .. Böyle olumsuz gereksiz yorum yapan insan sevmıyorum ben 😕 kızıyorum hatta.. sen içini ferah tut cnm :)
sumeyye-11 Nry_Krdnz34 evet canım birazda olsa içim rahatladı, sonuçta yerleşme ağrısı diye bir şey var😇
Klcrn Rabiul Rabiul inşallah kalp atışını duymayıda nasip eder hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah
Pinaargunes Rabiul yaaaaaaaaa trendyolda favorilerimdekilerden bayıldımmm rabbim saglicakla giydirmeyi nasip etsin canim benim 😍🙏
Nry_Krdnz34 Rabiul kayısı sevmıyom diye bişi yok bu dönemde maalesef cnm .. Ne kadar Doğal , doğadan o kadar sağlıklı .. ;) Ama Dr uma sor bunu önemli çünkü.
Nry_Krdnz34 Rabiul boğazım şiş ama hiç bişi içmıyorum valla .. yatıyorum öyle kivi sevmem yicem mecbur 🤦♀️🤣 Her şey lokumlar için 🥰🥰🥰