Sevvalll42 Kızlar tünaydın nasıl hamile kaldınız hamile kalmak için neler yaptınız anlatır mısınız ben folik asit başladım ve ilişkiye girince kalkmıyorum popomun altınada yastık koyuyorum siz neler yaptınız nasıl tuttu anlatında deneyelim 🫢
1palyaco Sevvalll42 bende folikasit başlamıştım ve hemen kalkmamaya dikkat ediyordum . Birde yumurtlama günümü bulabilmek için ovülasyon testi kullandım .
Boncukk123 Sevvalll42 canım bunlar da olması gereken ama psikolojık olarak da hazırlanmak gerek ve fiziken de normal kilon da olman vitamin değerlerin hormonların hepsi önemli aslında ben ilk önce kadın doğuma görünüp kan tahlili verip hormon değerlerime baktırmıştım kist miyom Pcos vs gebeliği zorlaştırıyor önceden bilip bunları çözerek ilerlemek cok daha faydalı
Derinnmom Sevvalll42 adetten çıkar çıkmaz bi gün yaptım bi gün yapmadım bazen araya 2-3 gün koydum. Bunu toplamda bi 6-7 kez yaptım 😂😂 ilk korunmasızdı folik asiti de hamile kaldıktan sonra kullanmaya başladım. İlişki bitince yarım saat 20 dakika kadar kalkmadım eşimi sürekli gazladım shdjdjjdjd ilkte tuttu yani 😂😂😂😂
Merve_ceyhan0803 Sevvalll42 ben aşılama ile gebe kaldım kuzum aşılamayı merak edip sorarsan anlatırım 😂😂😂 çok dua ettim aşılamadan önce 2 yıl doğal yolla olmadı cnkü çok istiyorduk aşılamaya başvurduk ilk denemede tuttu çok şükür hacet namazı kıldım çok dua ettim aşılamaya girmeden önce zikirler çektim aşılamadan sonra 1 hafta boyunca avokado yedim ama sana tavsiyem ovulasyon testi kullan daha kolay daha rahat edersin Birgebeningünlüğü var instegram da o kadını mutlaka takip et adım adım herşeyi anlatıyor
Sevvalll42 1palyaco ovülasyon testi yapmıyorum nasıl yapıldığını hangi günler kullanıldığını falan bilmiyorum sadece adet takvimi var orda ki ovülasyon günlerine göre ilişkiye giriyorum ilk hamileliğimde adet günlerimi falan bilmezdim öyle bi hafta falan ilişkiye girdim tutmuştu ama öldü 😓şimdide istiyorum ısrar ediyorum olmuyo şans işte
1palyaco Sevvalll42 bende kürtaj oldum birkez kalbi durdu , üzülmeyin Allah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸 şimdi ekstra birşey yapmayın zaten gebe kalmışsınız daha önce olumsuz sonuçlansa da demek ki gebe kalabiliyorsunuz . Stres yapmayın şuan sizi etkileyen şey bu olur acaba oldu mu olacak mı diye düşünme rahat bırak kafanı .Eğer birkaç ay denemeye rağmen olmuyorsa birde ovülasyon ile deneyin . Adetiniz bittiği gün ovülasyona başlıyorsunuz bu önemli çnkü adetten sonra da yumurtlama gören çok. Yani kullanmaya karar verdiğiniz de buraya başlık açarsınız dönüş çok yapan olacaktır nasıl kullanıldığını öğrenirsiniz . Ama inşallah gerek kalmaz ona 🥰🌸
Boncukk123 Sevvalll42 uygulamalara güvenerek 10 ayım boşa gitti benim canım kesınlıkle ovülasyon testi temin et adetin bitiminden ertesi gün baska ıkı koyu kırmızı ya da mor cızgi gördüğün günleri degerlendir bunlar senın yumurtlama günlerin oluyor uygulamaya takılı kalma derim
Nevsalin Bir ay folik asit kullandım doktor tavsiyesi ile, ovulasyon testi ile yumurtlama günümü değerlendirdim, bu ay yapılacak her şeyi yaptım gerisi Allah’ın takdiri 🩷 Allah kimseyi hevesinden geri bırakmasın
Sevvalll42 Boncukk123 ilk doğumdan sonra sağ yumurtalığımda kist görüldğ ama hiç birşeye engel değil dediler ve evlendiğimde 48 kşloydumşimdi 70 hamilelik falan filan derken ve bu vermiş halim onada çok üzülüyorum kilom var diyo off vallla nebiliyim bunaldım
Boncukk123 Sevvalll42 bende cok kilolu hamile kaldım canım gebelikten önce dedıgım gibi on ay istedik . Sonra sildim attım onu aklımdan saglıklı beslendim yürüyüş yaptım egzersiz yaptım evde YouTube kanallarından su içtim cok 7 kilo kadar verdim sonra gebe olduğumu öğrendim öncelikle psikolojık bu gebelik durumu adetim bir gun gecikse kesin hamileyim gözüyle bakıyordum ve stres oluyordum saglıklı beslen yürüyüş yap guzel düşün ama vitamin takviyesi alman gerekirse al hormonlarına da baktır ki emin ol canım
Boncukk123 Sevvalll42 kesınlıkle bu cok etkılıyor canım olabildiğince baska şeylerle ilgilenmeye çalış aklında bebek oldugu sürece adetin de gecikir psıkolojık olarak
Gamzecanpolat Sevvalll42 Kilo fazlalığım vardı onlardan kurtuldum sağlıklı beslenmeye başladım yapabildiğim kadarıyla soğan kürü yaptım o ay hayıt suyu içmiştim herşeyden önce bol sabır ve dua birde kendini strese sokmamak
Rozalii-67 Sevvalll42 benim akrabalarımın çoğu soğan kürüyle hamile kaldı 1 hafta 10 gün kullandılar bıraktıkları gibi hamile kaldılar
Sevvalll42 Rozalii-67 evet çok duydum eğer adetim olursa yapıp içicem adet bitincede hemen ilişkiye girmeye başlarım