Deryaa84 Hiç gelmeyeceğini sandığım bebeğimiz 12.12 de geldi :) Geçen cuma gelen nişanla birlikte oldukça heyecanlanıp acile gitmiştik. Doktor nst de sancı çıkmadığını ve açılma olmadığını söylemişti.Evimize geri döndük. O günden beri her an bekledim. Salıyı çarşambaya bağlayan gece hafiften sancılar gelmeye başladı ama yalancıdır diye düşünüp pek dikkate almadım. Sancılar artınca sakinliğimi koruyup hemen bir duşa girdim. Gece 22:00 da başlayan hafif sancılar 01:00’ dan sonra şiddetlenmeye başladı.03:00 gibi hastaneye gittik, hem açılma vardı1-2 cm hem de nst de sancı cıktı. Doktor öğlene doğurursunuz demez mi 😍 Yatışımı yaptılar ve artan sancılarımı ord çekmeye devam ettim.Sancıları tarif edemeyeceğim pek anlatılacak bir ağrı türü değil bence.Sabah 09:00 gibi artık sancılara dayanamadığımdan hastaneyi epidural diye inletmiş olabilirim :) epidural gerçekten inanılmaz rahatlattı beni. Öğlene doğru sancılarım makat tarafında devam edince doğumun iyice yaklaştığını anladık.Doktor 2. Kez gelip çatı muayenesi yaptığında hadi doğumhaneye giriyoruz dedi. 12:50 gibi girdiğim doğumhanede kızımız 13:07de doğdu☺️ Evet çok kolay ve ağrısız bir süreç diyemeyeceğim ancak doğumhaneden gğle oynaya bekleyenlere öpücükler yollaya yollaya çıkmak çok güzel.Bir kaç dikişin acısından başka acım yok çok şükür.Allah dileyen herkese nasip etsin inşallah.Dogumdan 24 saat sonra da çıkardılar hastaneden.Şimdi kızımla evimizdeyiz😊🙋♀️
imera_ferammm53 Deryaa84 ayy ne güzel banada dua et canım39+5teyiö hala birşey yok penguen gibi yürüyorum anca banada gelsin o sancılardan gelmedikçe endişe sarıyor 😣 hayırlı olsun rabbim sağlıklıca uzun ömürler versin bebeğinle size 🥰🥰
Elra Deryaa84 hadi gözün aydin canim rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insaAllah darisi bizlerin basina 🤭🤭
Deryaa84 imera_ferammm53 hadi inşaallahh gelsin artık sizinki de hayırlısıyla 😊 su falan gelmedi bu arada ben ona şartlanmıştım . Her hamilelikte farklıdır tabi 🙋♀️
Deryaa84 Sedayznn doktor için o kadar normal birşey ki ... utanıp kendinizi sıkarsanız her şey daha da zor olur bence. Hayırlısyla kucagınıza alın inşallah 🙏
Irmakdkm Deryaa84 epidural tehlikeli diyolar korluyorum o yüzden:( Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bize olaun inşallah
Eesilaaa Deryaa84 Allah anali babali buyutsun insaallh bizimde son 40 gunumuz kaldi Allah herkesin yardimcisi olsun bir ruzgar gelip gececek insallh
Tuos2306 Deryaa84 maşallah cNım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Normal dogumunda en güzel yanı o süreci yaşamak sanırım sancısı bilmem nesi :) hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşllah
Deryaa84 Tuos2306 Tuos2306 aynrn öyle, doğduğu anda o haliyle kucağa alabilmek paha biçilemez sanırım 😍