Sana progestanla ilgili en iyi ben bilgi verebilirim sanırım☺ Hamileliğimin 36.haftasındayım bu haftada ki kontrolümde doktor kesicek ilacı. Hamileliğim çok zor geçti başında düşük tehlikem vardı ilerleyen zamanlarda da kanamalarım hep devam etti ve erken doğum riskiyle hastanede yattım bu dönemde progrstanı fitil olarak kullandırdı doktorum ilk zamanlarda 100 mg ağızdan alıyordum evet baş dönmesi denge kaybı yaşadığım zamanlar oluyordu ama herşey bebeğimin iyiliği içindi ve bu beni çok etkilemedi. Şuana kadar da fitil olarak 200 mg kullanıyorum ilaç çok faydalı bir ilaç ne problemin olduğunu bilmiyorum ama kullanmaya devam et 🙏🏻☺
Progestan
Aysel yerlesme kanamasi olabilir ben hic yasamadm yerlesme kanamasini blmyrm.o yuzden nasil oluyo ama yeni hamile kaldign sirada oluyoms kesildiyse cok onemli bisy oldunu sanmiyorum zaten dusuge donecekse 2. Gun kirmizi kanama basliyo 16 gundesin bizim burda devlette muane etmiyolar daha kucuk.diye ben ozele gittim o yuzden kan sulandirici hap verdi daha kolay yerlessn diye ama.bazilarida dusugu hizlandirir diyo ne desem yalan olur o yuzden kulakdan dolma bilgiler bebegini tehlikeye sokabilir sen bi ozel hastanede iyi denilen bi doktor bul ilk 2 ay ona git sonrasnda devlette surdur tedavini devlet hastanesinde ki doktr ve ebe yuzunden 2 kere dusuk yaptm ben adim atmiyorum o yuzden
GoNCa sat a gore 5 haftaliksa gec dollenme olabilr benimde 5 haftada 2998 cikmisti muaneye gttmde 7 haftalik beklerken 5 haftalik demisti biraz daha bekle bakalm deger once kac ckti