Afro-dit Gamzealptkn hadi hayırlısı canım inşallah vardır güzel haber almayı nasip etsin Rabbim 🤲🤲🤲💐💐💐💐
birmucize1 Gamzealptkn insallah guzelce yukselmistir canim Rabbim Hayirlisini Versin Biran once doldursun kucagini insallah 💜 haber et bize
Gamzealptkn buluttmaviss bekliyorm bi 15-20 dk sı var heralde baya kanamam oldu inşallah değer düşmemiştir
HilalOturak Gamzealptkn yat kalkma iş falan yapma perşembeye kadar yorma kendini. Salavat çek karnını okşa ay inşallah tutunur ne olacağı belli olmaz sakım ümitsizliğe kapılma.
Gamzealptkn momofmychildren adet tarihimin ertesi günü hala devam ediyo ama azaldı sıfırlanmş da olanlr 30 du çnkü zten değer ama iyi ihtimali düşünmeye çalışıyorum🥺🥺
Gamzealptkn Çok yükselme olmamış malesef 🥺😞 30.46 dan 46,71 olmuş doktor 50 fln olması lazm ddi heralde yne kmyasal olcak of 😞😞☹️☹️
Merve-metin Gamzealptkn hayır kötü düşünme 50ye yakın bi sonuç kötüyü çağırma canım güzel düşün güzel olsun🙏🏻
Yarnecalp Gamzealptkn kimyasal olck diyip hemen üzülme doktor düşük onelyici yaptimi belki sağlıklı embriyo fkt tutunamadı daha böyle olan çok var değer düşük diye doktorlar ciddiye almıyor büyük sorumsuzluk oluyor öyle
Selinselinselin Gamzealptkn bende bugun kan verdim uygulama 5 haftalık diyor akşamda doktoruma gidicem ama sağlık ocagında kan verdim sonuç yarına kalabilirmiş akşama öğrenicem doktorumda. bende heyecanlıyım. Nasip olursa 2. Bebeğim 4 yaş kızım var🥲