Aslhan Sandyy 2 kez gittim inşallah haftaya yine gideceğim ilgili detaylı bakıyor cok hanım bir bayan
ZeynepEdaa eeylem Yeniyil zammi geldi normal doğum 1450 sezeryan 2550 nst 21 muayene ücreti 110 lira su anda
Mrvibr Mrvibr canım ben kadriye erdoğana gitmeye karar verdim sen suan kaç aylıksın☺️ Hala aynı mı düşüncelerin . Ben şikayet duydum da o doktorla ilgili. O yüzden bi tuhafım . Uzun uzun konusmak istiyorum hastane ve doktor hakkında . 🙈
Havvam Baby_girl özel bilge hastanesi tam eyüp gazıosmanpasa değil ama baya yakın oralara oğuz doktor süper bi doktor 5 arkadasım oguz beyde dogum yaptı bende ona gidiyorum nasip oluraa bende pndan dogum yapıcma
Gokceeee Elifnisaa Bende Centrala gidiyordum bugun camlica medipole gectim Hüsniye Sedef Binöze gittim memnun kaldim ilgiliydi
Gokceeee Mrvibr evet oda iyiymis bende cok duydum adini ama husniye sedef doktorda iyiydi tecrubeli belli ediyor
Mrvibr Gokceeee sen gittin mi canım. Yani nasıl davranışları ilgili mi ? Bide normal doğumda ısrarcı mı en önemlisi bu :)
Gokceeee Mrvibr Evet dün gittim ilk defa henüz normal yada sezeryan konusmadik ama sen istemedikten sonra zorla sezeryan ysptircagini zannetmem bilgili bi doktor oldugu belliydi👍