Minik_Hanim reinamm ya her şeyi geçtim ilaç bence zehir hap olarak yuttum ilk 3 hafta ama depresyonun dibine vurdum sarhoş gibi gezdim aşırı mutsuzdum yan etkileri beni çok büyük vurdu.. şimdi fitil olarak alıyorum ama onun da akıntısı çekilecek gibi değil başka bir doktora daha o yüzden danışmak niyetindeyim bakalım hayırlısı 🙄
Minik_Hanim Elifnisaa bende kendisinden çok memnunum ama kullandığım ilaçtan dolayı 2. Bir doktora daha görünmek istiyorum. Sonrasında nasıl karar verir ilerlerim bende bilmiyorum hayirlisi neyse o olsun 🙏
Durununannesi80 Defnemmmmmm canım bende oraya gidyorum mehmet aygun memnunum 2. Gidişim birdahaki aya 4 boyutluya gircem 550 tl dediler dogum fiyatınada 4000 dedi senin dediğin gibi ama tahliller topuk kanı dogum sonrası kontroller filan birsürü sey saydı ücretsiz dedi birde hangi doktordaysan o doktor gece kaç olursa olsun geliyomus
Sulegorkemakyol Gulsahhhhh 7 bucuk ay oldu Ümraniye Erdem hastanesinde sezeryanla doğum yaptım ve vip oda ( 2 oda bir arada olan) 2500₺ dediler sskla beraber eşim 1000₺ ödemiş
SevenTunc Sydnr yarın Doğum yapacağım ekstra bi ücret alacağını düşünmüyorum ama gece sancı vs olurda çağırmak istersek ona alıyormuş kendi söyledi
ZeynepEdaa Mlkemlke Evet memnunum çok şükür. 32. Haftamda geçiş yaptim kendisine normalde başka bi doktora gidiyorum.Normal doğuma daha yatkin genelde önerileri hep o yönde bebekle alakali bir sıkıntı olmadigi sürece sezeryan onermiyor
Sandyy Bende central hospitala gidiyorum ama memnun kalmadığım yaklaşımlar oldu. Camlica medipol aklımda çok yakınım ama fiyatlar çok uygun 4.500 -5000 den aşağı fiyat veren yok. Burası çok ucuz diye de güvenemedim. Doktor seçimi yapamadım Kadriye hanım denmiş denemeyi düşünüyorum.
Sandyy Elifnisaa Fiyatlandırma bölümü kapısında içerde ki beyefendi sohbet edecek diye yarım saat kapıda bekletilmem! ultrason kalitesi! Doktor randevuma 40 dakika geç girmem..
ZeynepEdaa Mlkemlke Mürüvvet Hanimi orda herkes çok beğeniyor memnun olmayan duymadim acikcasi fakat ben yer bulamadim orda o yüzden Derya Hanimi tercih ettim.Asiye ,Mürüvvet,Fatma Ersan bide Derya Hanimin isimlerini çok duydum.Derya Hanimi tercih ettim ben
haceryasar Gulsahhhhh ben esenler avicenna hastanesinde yaptım. 1600₺ doğum. Odaları güzel hemşire ebeler ve doktorlarıda çok iyi hastane zaten tertemiz
Mlkemlke ZeynepEdaa bende onların isimlerini çok duydum Mürvet hanım çok yoğunmuş galiba ama insanın aklı da kalmıyo değil açıkçası bu kadar iyi demek ki herkes ona gidiyor. Bende oraya gitmeyi düşünüyorum da bi türlü doktor seçemedim
ZeynepEdaa Mlkemlke en çok sira Derya Hanim ve Mürüvvet Hanimin kapilarinda gerçekten iyiler.hastanedekiler de cok ilgili fakat muayene ücretleri biraz fazla gibi yer bulmakta zorlanmazsaniz muhakkak ikisini de bi görün derim
Aslhan Sandyy 2 kez gittim inşallah haftaya yine gideceğim ilgili detaylı bakıyor cok hanım bir bayan