Hilalk Beta hcg değeri düşük sayılarda başlayanlar var mı yani ilk kan tahlilinde 60 2 gün sonrasında 160 görenler nasıl gebelik geçirdiniz bilgi sahibi olanlar cevap verirse sevinirim
Rmysa_123 Hilalk benim ilk öğrendiğimde 71 di 2hafta sonra gittiğimde direk ultrasonla baktı keseyi gördük hamileliğim çok rahat geçiyor şuan 9+4
umrumdadegil Hilalk 56 ile öğrenmiştim önemli olan kaçla öğrendiğin değil 2 günde bir 2 katı artış olması 💜
Hilalk Rmysa_123 regli olmam gereken tarifte 60,2 çıktı 2 sonra ise 162 çıktı oğlumda yüksek beta ile öğrenmiştim biraz aklımı kurcaladı bu durum darısı artık bizlere 🙏🏻
Rmysa_123 Hilalk bende oğlumda yüksek öğrenmiştim ama bunda böyle olmadı adetimin üstünden 15 gün geçmişti ve geç döllenme olmuş
Hilalk Rmysa_123 ben daha doktora gitmedim şuan 4+5 haftalık 10 gün sonra gitmeyi Planlıyorum inşallah her şey yolunda gider
Rmysa_123 Hilalk aynen daha iyi olur ve daha iyi gözükür hakkında hayırlısı olsun herşey istediğin gibi gider 😊
oznurtufenk Benimde son adet tarihim 16 ekim 13 kasımda kan testiyle öğrendim 52 idi yarın tekrar kan vercem ama çok tedirginim ikinci olacak Allâh nasip ederse ama bunu öğrendiğimden beri sanki bi yük var üzerimde Allah’ım sen hayra çıkar
Asiyefdnn Hilalk bende 69 ile öğrendim 2 günde bir kan verdim düzenli artış oluyor mu diye çok şükür her şey yolunda şu an 33+5 iz 🌸
Cankuss35 Hilalk ben 23 le öğrendim . 3-4 günde bir kan verdim artışı takip ettim 5+1 de doktora gittim bebekte kesede gözüktü bebek nokta kadardı şimdi 9 haftalık olduk çok şükür ❤️