-Busraonur- Benim 2 senedir kedim vardı onunla yürüdüm bu yolu sabırla ama bugün doktorum bebek için iyi olmaz bu süreçte evden çıkarman lazım dedi , arkadaşıma bırakacağım bu süreçte . Var mı aranızda bunu yaşayan hamilelik sürecinde ??
NovaVina_ -Busraonur- hangi doktormuş o ? Gercekten ilk defa böyle bir sey duyuyorum. Asıları olan bir kedinin, bebegin astım vs. Sorunu da yoksa ne gibi bi zarari varmis cok merak ettim gerekcesini aramak sormak isterim ?
Pamuk -Busraonur- Evladım kedim var.Doktorunuz hayvan düşmanı galiba.Benim doktorun da kedileri var 1bebek olmak üzere 2 çocuğu var kedilerle sürekli video atıyor sosyal medyaya. Eğer doktorum bana onu deseydi değiştirirdim net..
Gamzecanpolat -Busraonur- Evimde kedim var dışarda beslediğim hayvanlar var toksoplazma falan mı çıktı
-Busraonur- NovaVina_ kendi içlerine salgıladıkları bir hormon var dedi bebeğe suan zararı olur doğduktan sonra demedi bilmiyorum bende çok şaşırdım
Begovicka NovaVina_ bende sizin gibi dusunuyorum, hayatimda ilk kez duydum. Genelde doktorlar onerirler hatta.
NovaVina_ Pamuk alkışlıyorum sizi gercekten. Kim o doktor gerekcesini duymak istiyorum gercekten. Benim de 2 kedim var. Veteriner hic bir sorun görmedi bebek planladigimi soyledim. Sene de 1 parazit asilarini yaptirin yeterli dedi.
Hilaldabaan Pamuk gerçekten çok güzel yazmışsınız benimde bir kedim var oğlum paşa nasıl bırakırım onu o benim için bir kedi evcil hayvan değil o benim evladım gibi hasta olursa gözüme uyku girmez gözünün içine bakarım hep ben bu doktorları anlamıyorum 14 haftalık hamileyim oğlumu öpüp kokluyor mıncırmaya da seve seve devam ediyorum 🥹❤️
-Busraonur- NovaVina_ sakin olur musun ? Kedimi sokağa atmadım benim yanşmda 9 senedir de annemler de dahi kedi bakan biriyim sadece bu durumla karşılaşan var mı diye merak ettim
Pamuk NovaVina_ O kadar çok hayvan düşmanı dolu ki ortalık.. Hepsinden nefret ediyorum. Bugün eczanede kedi yatıyor amca diyorki pire geçer ne oturdun oraya. Aynen şunu dedim insandan kork amca her pislik insandan insana geçiyor.Kediden bisey geçip ölen duymadım. Yok neymiş halamın eltisinin oğlunun çocuğuna kedi tüyü kaçtı bilmem ne oldu hepsi hikaye sülalecek kedilerle büyüdük hepimiz sağlıklıyız.
NovaVina_ -Busraonur- bebek mi hormon salgiliyormus kedi mi ? Sacmalamis efenim doktorunuz. Tenuzzul etmeyin lutfen. En azindan 1-2 doktora daha sorun
Gamzecanpolat -Busraonur- Bilmem 🤷♀️ bana saçma geldi tabi farklı doktorların farklı görüşleri olabilir bana doktorum kedini bırakmana yada başkasına vermen gerekmiyor aşıları tam bakımı temizliği önemli demişti
birmucize1 -Busraonur- yani zararlari var biliyorum kum temizligi vs esim ilgileniyor buyuk kedileri seviyorum ama yavrulari daha sevemedim uzaktan bakiyorum asilari oldugu surece bir sknti olmicagini dusunuyorum
aybukekurt55 -Busraonur- 4 senedir evliyim üç senedir evimde kedim var ve tüp bebek tedavisi gördüm hamileyim çık şükür doktorum hiçbir şekilde sorum olma. Dedi aksine bırakmam da bana işi geliyor
-Busraonur- aybukekurt55 bizde 4 senelik evlıyız 2 senedir bende , tüp bebek aşamasından döndük hamd olsun . İlla çıkar demedi ama zararı olabilir dedi bende merak ettim bu durumla karşılaşan var mı diye
aaallegraa Pamuk of kesinlikle ya. Kedi tüyünün ciğere kaçma olayı diye bilimsel bir veri bile yok. Nasıl yayılmışsa millet inanmış şaka gibi. O algıyı da yıkmak çok zor
aaallegraa Doktor cidden saçmalamış. Parazit aşıları yapıldıktan sonra hiiiiiiiiiçbir şey olmaz. Doktora da veterinere de sordum ben. Öneriliyor hatta. 40. Haftadayım ve bir kedim var. Hiçbir sıkıntı olmadı doğumdan sonra da olmayacak Allah’ın izniyle. 🍀 detaylı araştırın bir sıkıntı olmayacağını kendiniz okuyup anladığınızda içiniz de ferahlayacaktır 🧡
Gzd_denz -Busraonur- Benimde kedim var ama doktorum bir sorun olmayacağını söyledi aşıları tamsa kediniz ev kedisi ise ve aşılarını devamlı yaptırıyorsanız hiç sorun olmaz. Ayrıca bebeğinizin evde hayvan dostunuzla büyümesi kadar mükemmel bir süreç olamaz. Lütfen kötüyü düşünmeyin her ay iç dış parazitini yaptırın hiç bir sorun olmaz
Kutlu -Busraonur- valla bizim de var kedi. Doğumundan beri bizde. Ben öpüp kokluyorum bile. Aşısı var ilacı var sonuçta
tugcesakzci @"-Busraonur- -Busraonur- doktorunuz büyük ihtimalle hayvanları sevmiyor. Kaç doktora sorduysam köpeğimin aşılarını yaptırdığım ve tüylerini düzenli tıraş ettirdiğim sürece hiç bir sıkıntı olmaz bebeğe dedi. Kedideki toxoplazma dışkıyı çıplak elle elleyip yıkamadan elinizi ağzınıza yüzünüze götürürseniz size bulaşır aksi takdirde geçmez. Ki kediden ziyade sebze meyve, tavuk et türevlerinden bu virüs daha kolay geçiyor. Bence farklı bir doktora da danışın bu olayı. İlk defa Bi doktorun böyle bir şey dediğini duydum