ebrulina Ebru52- uygulamada 15 gün diyor ya ilk hamilelik tecrübesizlik var tabi nasıl bişey bilmiyorsun ☺️ kısmetse normal istiyorum bu hafta çatı muayenesi olacak bakalım
Ebru52- ebrulina bende ilk gebelik banada son 18 dıyor ama 40 haftaya göre aşkm o 42 haftaya sarkan bile oluyor ama mesela arkadaşım 38/3 de doğurdu
Ebru52- Benimde kalbîm çok hızlı atıyor çarpıntı gibi mi be eşimde dedi bugün kalbîn çok hızlı atıyor sizde de oluyor mu
pembebiranneadayi Ebru52- bende 37+4üm konuşurken nefes nefese kalıyorum çarpıntım oluyor 😂 ciğerlerimizi iki kişilik çalışıyor ondan olurmuş annesi❤️😂
MirsT Julides ay hayırla saglıkla gelsin bebek bana da gün versin inşallah uygunsa tabi sizinki haftasıyla uyumlu mu kaç kg
Julides MirsT amin hepimizi ki sağlıkla gelsin 🙏 37de 3200′dü, gelişimi 10 gün ilerde olduğu için tam 38′de alabiliriz dedi doktorum
Aylinovic Bende 38+0 sabırsızlıkla kızımı bekliyorum. Sürekli belim ağrıyor sanki bıçak saplanır gibi, cumartesi günü kontrol var normal doğum istiyorum ancak ne zaman gelir bu kızçe bilmiyorum :(
MirsT Julides benimki ilerde gidiyordu eşitlendi bana perşembeye gün vermez o zaman 😔 sağlıkla sıhhatle olsun da
MirsT Julides size bişey sorabilir miyim 38 de görünen 39+2 mi ? Yoksa ölçüm 38 mi sezeryan verdiği tarih
Julides MirsT canım son adet tarihim göre perşembe 38 haftalık oluyoruz. Kilo ve gelişim olarak 39+2 gibi dedi doktor. Sana hangi güne gün verdi 🥰
MirsT Julides bende sat a göre öyleyim bugün baş 1 hafta beden 10 gün önde çıktı bu hafta alalım dedi perş cuma